Αθλητισμός

Έκλεισε δύο χρόνια λειτουργίας και εισέρχεται στον τρίτο η σχολή ποδοσφαίρου του Κιλκισιακού

Έκλεισε δύο χρόνια λειτουργίας και εισέρχεται στον τρίτο.

Με την ευκαιρία αυτή η σχολή ποδοσφαίρου του Κιλκισιακού εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Η σχολή ποδοσφαίρου του Κιλκισιακού εισέρχεται αισίως στον τρίτο χρόνο λειτουργίας της. Μια προσπάθεια που ξεκίνησε το Σεπτέμβριο του 2013 με στόχο να φέρουμε τα παιδιά του νομού Κιλκίς κοντά στον αθλητισμό, να μάθουν κοντά σε εξειδικευμένους προπονητές τα μυστικά του αθλήματος, να δημιουργήσυν καινούργιες φιλίες, και φυσικά να αγαπήσουν την μεγάλη ομάδα της πόλης, τον Κιλκισιακό μας!
Περισσότερα από 150 παιδιά απαριθμεί πλέον η σχολή ποδοσφαίρου. Βλέποντας όλη αυτή τη στήριξη οι ιθύνοντες της «ακαδημίας», προχώρησαν και στη δημιουργία της δεύτερης ομάδας του Κιλκισιακού, αφού θέλουμε τα παιδιά να παραμένουν κοντά στο σύλλογο.
Έτσι ο Κιλκισιακός β΄ θα μετέχει στο πρωτάθλημα της β΄ κατηγορίας της ΕΠΣ Κιλκίς, και θα απαρτίζεται από ποδοσφαιριστές που ολοκλήρωσαν την εκπαίδευσή τους στο παιδικό τμήμα της σχολής ποδοσφαίρου αλλά και από νεαρά παιδιά της ευρύτερης περιοχής του Κιλκίς.
Οι εγγραφές ξεκινούν στις 2.9.15.

 

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Υπεύθυνος της σχολής ποδοσφαίρου του Κιλκισιακού είναι ο Σπύρος Μιχαηλίδης, «συνδετικός κρίκος» μεταξύ της μεγάλης ομάδας του Κιλκισιακού και των “φυτωρίων” της.
Από φέτος με στόχο να γίνει ακόμη πιο οργανωμένη και καλύτερη δουλειά, την θέση του τεχνικού διευθυντή ανέλαβε ο Γιώργος Πελίδης, καταξιωμένος προπονητής, πτυχιούχος του τμήματος επιστήμης φυσικής αγωγής και αθλητισμού του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, διπλωματούχος προπονητής ΟΥΕΦΑ γ’ αναπτυξιακών ηλικιών, προπονητής ΟΥΕΦΑ β΄ και με πείρα 15 και πλέον ετών με πολλές διακρίσεις (πρωταθλήματα), και με συνεχείς παρουσίες σε σεμινάρια και εξετάσεις της ΕΠΟ. Άλλωστε η σχολή ποδοσφαίρου του Κιλκισιακού θα λειτουργεί βάσει προγραμμάτων της ελληνικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας. Ο κ. Πελίδης είναι επίσης ο προπονητής της δεύτερης ομάδας, αλλά και του παιδικού τμήματος.
Κοντά του διπλωματούχοι προπονητές με όρεξη για δουλειά, όπως ο Παναγιώτης Ιακωβίδης, ο Ανδρέας Αβραμίδης και ο Κώστας Τσακιρίδης.

ΣΤΟΧΟΙ

Νέα οργάνωση-δομή-μακροχρόνιος προγραμματισμός-ενιαία στρατηγική προπόνησης και εκπαίδευσης των τμημάτων της «ακαδημίας»-φιλοσοφία-οργάνωση-λειτουργία της σχολής ποδοσφαίρου σύμφωνα με την μέθοδο της σχολής ποδοσφαίρου ΕΠΟ-ΟΥΕΦΑ.
-Ενιαίο σύστημα εκπαίδευσης προπονητών της σχολής ποδοσφαίρου.
-Ενιαίο σύστημα εκπαίδευσης-προπόνησης-καθοδήγησης των παικτών της σχολής ποδοσφαίρου-δημιουργία ομάδων ανάλογα με τις ηλικίες.
-Ανίχνευση και επιλογή ταλέντων σύμφωνα πάντοτε με το ενιαίο σύστημα.
-Ενιαίο σύστημα αξιολόγησης ταλέντων.

 

ΠΑΡΟΧΕΣ-ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Η σχολή ποδοσφαίρου του Κιλκισιακού πάντα σε συνάρτηση με την δύσκολη οικονομική κατάσταση παρέχει στα νέα μέλη της στολή αγώνα και τσάντα και ιατρική εξέταση σε κάθε παιδί.
Τα ηλικιακά τμήματα των παίδων και των προπαίδων λαμβάνουν μέρος στα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Κιλκίς. Η σχολή ποδοσφαίρου του Κιλκισιακού έχει αναπτύξει δεσμούς με πολλές «ακαδημίες» στην Βόρειο Ελλάδα και έτσι συχνά-πυκνά διοργανώνονται εκδρομές για την πραγματοποίηση φιλικών αγώνων για όλα τα ηλικιακά μας τμήματα (παίδων, προπαίδων, παμπαίδων, μικρών παμπαίδων και πολύ μικρών παμπαίδων).
Οι προπονήσεις διεξάγονται από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή στο γήπεδο του Σαλάτς, πίσω από το 1ο ΕΠΑΛ Κιλκίς. Περισσότερες πληροφορίες από τα τηλέφωνα 6945 914-207 (Σπύρος Μιχαηλίδης) και 6948 054 439 (Ηλίας Ζλατούδης)».

 

 

 

 

 

 

 

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Δεν ξεχνώ τα Τέμπη «Ποτέ Ξανά»

Το βράδυ της 28ης Φεβρουαρίου, μέσα σε λίγα μόλις δευτερόλεπτα, κόπηκε το νήμα της ζωής για τουλάχιστον 57 ανθρώπους στη φονική σύγκρουση των δύο τρένων στα […]

Έγκριση χωρίς… αποσπάσεις

Να ενταχθεί το τμήμα ελέγχου διαβατηρίων (ΤΕΔ) του μεθοριακού σταθμού Ευζώνων στις υπηρεσίες τουριστικού ενδιαφέροντος της Ελληνικής Αστυνομίας. Βάσιμο και […]