Το ΣΕΟ Κιλκίς στον «Μύλο των Ξωτικών» στα Τρίκαλα

Κοινωνία /

Χριστουγεννιάτικη εκδρομή στα Τρίκαλα, για επίσκεψη στον «Μύλο των Ξωτικών, διοργανώνει το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού Κιλκίς για την Κυριακή 11.12.22.

Στην σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

«Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν, και τι πιό φανταστικό από μία εκδρομή στο μεγαλύτερο και εντυπωσιακότερο δωρεάν χριστουγεννιάτικο θεματικό πάρκο της Ελλάδας, στον Μύλο των Ξωτικών στα Τρίκαλα!

Η εκδρομή μας θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 11-12-22, με ώρα αναχώρησης 9 το πρωί).

Πάρτε τους φίλους σας, μικρούς και μεγάλους, και ελάτε να ταξιδέψουμε στο μαγικό κόσμο του Αη – Βασίλη, του «Σοκολατένιου Εργοστασίου», του «Βασιλείου των Παιχνιδιών, των Λουλουδιών, του Πάγου, των Ξωτικών» και πολλών άλλων εκπλήξεων και καλλιτεχνικών δράσεων!

Μπείτε, λοιπόν, στο κλίμα των Χριστουγέννων και ελάτε μαζί μας, κλείνοντας θέση στο τηλέφωνο 697 221 4186 ή 694 454 8965».

Περισσότερα

Ευχαριστήριο του προέδρου της σχολικής επιτροπής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του δήμου Κιλκίς

Ο πρόεδρος της σχολικής επιτροπής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του δήμου Κιλκίς Ιωάννης Λιναρδάκης ευχαριστεί θερμά: Την ΑΝΟΣΗ – ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΕΣ, τον Αναστάσιο […]

Η βασιλόπιτα του ΧΩΜΑ Κιλκίς

Ο αθλητικός σύλλογος ΧΩμάτινος Μηχανοκίνητος Αθλητισμός (ΧΩ.Μ.Α.) Κιλκίς απευθύνει κάλεσμα στα μέλη και σε όλους τους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού […]

Δείτε ακόμα