Κοινωνία

Άλλη μία επιτυχημένη εκδρομή της «Αρμονίας»

Τριήμερη εκδρομή στην Αθήνα διοργάνωσε η «Αρμονία».
Στο σχετικό ενημερωτικό δελτίο αναφέρονται τα εξής:
«Αλλη μία επιτυχημένη εκδρομή πραγματοποίησε ο πολιτιστικός και φιλανθρωπικός σύλλογος «Η Αρμονία» αυτήν την φορά στην Αθήνα όπου μέλη και φίλοι του συλλόγου απόλαυσαν ένα τριήμερο γεμάτο συγκινήσεις, ενθουσιασμό και εμπειρίες. Η συγκίνηση κορυφώθηκε στα μέσα της εξαιρετικής παράστασης «Σμύρνη μου αγαπημένη» όπου «οι μνήμες γιά τις αλησμόνητες πατρίδες παραμένουν ζωντανές μέσα από την Ιστορία και την μυθιστορηματική αφήγηση της ανείπωτης ανθρώπινης καταστροφής».

Με την ξεναγό Ιωάννα Κολυβάνου, ξεναγηθήκαμε στα δυο εξαιρετικά μουσεία Μπενάκη και Ακροπόλεως και εντυπωσιασθήκαμε από τα πλούσια ευρήματα αυτών. Στην μνήμη μας πέρασαν εποχές από την αρχαιότητα έως σημερα. Η Ακροπολις ήταν ο τελευταίος σταθμός της ξενάγησής μας, που όπως πάντα δεν χορταίνεις να περιδιαβαίνεις τα πλακόστρωτα δρομάκια και να αντικρύζεις το μεγαλείο του Παρθενώνα, του Ερεχθείου με τις Καρυάτιδες κλπ. Ο βροχερός καιρός δεν επέτρεψε να επισκεφτούμε το Αττικό Πάρκο όπως είχε προγραμματιστεί.

Με τις ευλογίες του Αγ.Εφραίμ και την επίσκεψή μας στην φερώνυμη ιερά μονή επιστρέψαμε στο Κιλκίς αργά το βράδυ της Καθαράς Δευτέρας».

Περισσότερα
Δείτε ακόμα