Αγροτικά

Εκδήλωση στο Κιλκίς γιά την Ημέρα της Δασοπονίας


Με πρωτοβουλία του δασαρχείου Κιλκίς, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 21.3.15 στην αίθουσα «Βασίλειος Σεργιαννίδης» του επιμελητηρίου Κιλκίς, εκδήλωση – συζήτηση με θέμα «Τα Δασικά οικοσυστήματα Κιλκίς – Ο ρόλος και η σημασία τους στην ζωή μας».

Στην εκδήλωση προσήλθαν εκπρόσωποι τοπικών φορέων καθώς και αρκετοί πολίτες. Μετά από την ανάπτυξη του θέματος από τον δασάρχη Κιλκίς Γεώργιο Βούρτσα, έγιναν τοποθετήσεις και τέθηκαν διάφορα ερωτήματα από τους συμμετάσχοντες. Εν συνεχεία ακολούθησε γόνιμος διάλογος για τα προβλήματα και τις προοπτικές, που σχετίζονται με το δασικό και το φυσικό περιβάλλον της περιοχής ευθύνης του δασαρχείου Κιλκίς.

Στο τέλος της εκδήλωσης διανεμηθήκαν συμβολικώς διάφορα δασικά δενδρύλλια στους παρευρεθέντες πολίτες, που προμηθεύτηκε η υπηρεσία από το φυτώριο Νέας Χαλκηδόνας, που λειτουργεί υπό την εποπτεία της διεύθυνσης αναδασώσεων Κεντρικής Μακεδονίας της αποκεντρωμένης διοίκησης Μακεδονίας – Θράκης.

«Για την ευγενική παραχώρηση της αίθουσας και του απαραίτητου εξοπλισμού για τις ανάγκες της εκδήλωσης. Ο δασάρχης Κιλκίς και οι υπάλληλοι του δασαρχείου, αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν θερμά τον πρόεδρο του επιμελητηρίου Παύλο Τονικίδη, τον γενικό διευθυντή Γεώργιο Ηλιάδη καθώς και τους υπαλλήλους του επιμελητηρίου, που πρόθυμα βοήθησαν στη διεξαγωγή της», αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Βελτιωτικές αλλαγές

Μετά τις βελτιωτικές αλλαγές στο δημοτικό πάρκο – «Κήπος» του Κιλκίς για την καλύτερη αισθητική και λειτουργική εικόνα του χώρου […]

Και οι συμμαθητές παρόντες

Εκτός από θεσμικούς, πολιτιστικούς και θεσμικούς παράγοντες στην ημερίδα το παρόν στην παρουσίαση του μεταπτυχιακού για την τουριστική ανάπτυξη της […]