Γενικά

Εκδήλωση των αποστράτων αξιωματικών γιά την 60η επέτειο του Κυπριακού Αγώνα

Εκδήλωση τιμής της εξηκοστής επετείου της ενάρξεως του απελευθερωτικού αγώνα της Κύπρου (1 Απριλίου 1955) με κεντρικό μήνυμα «Τιμώντας τους ήρωες διδάσκονται οι νέες και οι νέοι μας» διοργανώνει το παράρτημα Κιλκίς της ένωσης αποστράτων αξιωματικών στρατού (ΕΑΑΣ).
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο του Λαζάρου 4.4.15, στο συνεδριακό κέντρο Κιλκίς με ώρα έναρξης 6.30 το απόγευμα, και τελεί υπό την αιγίδα του δήμου Κιλκίς.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει επίκαιρη ομιλία του διευθυντή της β’ πανεπιστημιακής κλινικής του Ιπποκρατείου νοσοκομείου Θεσσαλονίκης και πρώην προέδρου της Κυπριακής Εστίας Βορείου Ελλάδος Δημητρίου Ευσταθίου, εμφάνιση της χορωδίας Κιλκίς και παρουσίαση παραδοσιακών χορών από συγκρότημα του Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς.
Επίσης, στο κυλικείο (φουαγιέ) του συνεδριακού κέντρου θα λειτουργήσει έκθεση φωτογραφικού υλικού της συγκεκριμένης περιόδου (1955-1959).

Περισσότερα

Σε 24ωρη απεργία οι εργαζόμενοι στα κέντρα πρόληψης εξαρτήσεων και προαγωγής της ψυχοκοινωνικής υγείας

Σε 24ωρη απεργία κατέρχονται, την Τετάρτη 28.2.24, οι εργαζόμενοι στα κέντρα πρόληψης των εξαρτήσεων και προαγωγής της ψυχοκοινωνικής υγείας, αντιτιθέμενοι […]

Συνάντηση δημάρχου Κιλκίς με την πρόεδρο και τα στελέχη του ‘’Νηρέα’’ για τα Κέντρα Πρόληψης

Επίσκεψη στον δήμαρχο Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη πραγματοποίησαν χθες η πρόεδρος του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας […]

Δείτε ακόμα

Φωτοσχόλιο

Από την επίσκεψη του βουλευτή ΠΑΣΟΚ νομού Κιλκίς Στέφανου Παραστατίδη στο συνοριακό σταθμό των Ευζώνων