Κιλκισιώτικες κουβεντούλες

Αν είχε υλοποιηθεί….

Το πόσο εύκολο είναι να διατυπώνονται από διαφόρους κυβερνητικούς αξιωματούχους βαρύγδουπες δηλώσεις γιά τον τρόπο λειτουργίας της δημόσιας διοίκησης υπέρ των πολιτών και της σύγχρονης και απαιτητικής κοινωνίας, το έχουμε διαπιστώσει πολλάκις.

Το θέμα είναι να γινόμαστε και μάρτυρες των ενεργειών τους προς επίρρωσιν των δεσμεύσεών τους, και αν κρίνουμε από τις εμπειρίες μας, δυστυχώς πολλές φορές υπάρχει αντίφαση μεταξύ των.

Το πρόσφατο τροχαίο ατύχημα στην περιοχή της Γοργόπης με τραυματία έναν νεαρό μοτοσυκλετιστή, που χρειάσθηκε να διακομισθεί αργοπορημένα γιά νοσηλεία με ασθενοφόρο του Κιλκίς, όχι βεβαίως με ευθύνη του ΕΚΑΒ, αλλά λόγω της σχετικά μεγάλης χιλιομετρικής απόστασης, «μιλά» από μόνο του.

Και τούτο διότι εάν είχε υλοποιηθεί η πρόσφατη δέσμευση του υποδιοικητή της 4ης ΥΠΕ κ. Θεοδωρίδη γιά την ύπαρξη πάνω σε πάνω σε μόνιμη βάση ασθενοφόρου στο Κέντρο Υγείας Πολυκάστρου τα πράγματα θα ήσαν εντελώς διαφορετικά και δεν θα άκουγαν τα σχολιανά από τους κατοίκους του χωριού οι υπάλληλοι του ΕΚΑΒ, που δεν έφταιγαν και σε τίποτε!

Περισσότερα

Εντελώς αναμενόμενο

Τον Γιώργο Γεωργαντά βράβευσε ο Κυνηγετικός Σύλλογος Κιλκίς την περασμένη Κυριακή κατά την διάρκεια του ετήσιου χορού του, στο  «Κτήμα των Ευχών». […]

Φωτοσχόλιο

Από την συνεδρίαση του δημοτικού συμβούλιο της Πέμπτης 4 Απριλίου 2024

«Παράδρομοι» και… δρόμοι

Δεν σημειώθηκε τροχαίο στο ύψος της Νέας Σάντας σε κανένα… «παράδρομο» ή «εθνική οδό», όπως με «ευκολία» ισχυρίσθηκαν κάποιοι του […]

Δείτε ακόμα