Εκπαίδευση

Εισαγωγή μαθητών στο 2ο πειραματικό γυμνάσιο Κιλκίς το σχολικό έτος 2022-23

Σας ενημερώνουμε ότι η ηλεκτρονική πλατφόρμα για την κατάθεση αιτήσεων από τους ενδιαφερόμενους γονείς/κηδεμόνες για εισαγωγή των μαθητών/τριών στα πρότυπα και πειραματικά σχολεία θα παραμείνει ανοιχτή από την Τρίτη 15 Μαρτίου 2022 από τις 1 το μεσημέρι μέχρι και την Πέμπτη 31 Μαρτίου 2022 στις 3 το μεσημέρι.

Η πρόσβαση στην πλατφόρμα μπορεί να γίνει μέσω του συνδέσμου:

https://www.gov.gr/ipiresies/ekpaideuse/eggraphe-se-skholeio/aitese-eisagoges-matheton-kai- mathetrion-sta-protupa-kai-peiramatika-skholeia

Περισσότερες πληροφορίες και σχετικά έγγραφα μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα της Δ.Ε.Π.Π.Σ. https://depps.minedu.gov.gr/ .

Ειδικά για τους μαθητές που επιθυμούν να εγγραφούν στην Α΄ τάξη του 2ου πειραματικού γυμνασίου Κιλκίς θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακή ενημέρωση την Δευτέρα 21 Μαρτίου 2022 μέσω της πλατφόρμας Webex σύμφωνα με την ενημέρωση που έχει αποσταλεί στα δημοτικά σχολεία της ΠΕ Κιλκίς.

Η εισαγωγή μαθητών/τριών στην εισαγωγική τάξη πειραματικών σχολείων για το σχολικό έτος 2022-23 πραγματοποιείται με δημόσια ηλεκτρονική κλήρωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 6 Μαΐου 2022.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο 2ο πειραματικό γυμνάσιο Κιλκίς στα τηλέφωνο 2341022682 ή στο email:mail@2gymkilkis.kil.sch.gr

Περισσότερα
Δείτε ακόμα