Κιλκισιώτικες κουβεντούλες

Είναι σίγουρα… ένα γεγονός

Το ότι η πρόσφατη παρέλαση στην Γουμένισσα με αφορμή τις εκδηλώσεις της 22ας Οκτωβρίου 2022 για τον εορτασμό απελευθέρωσης της Παιονίας διεξήχθη χωρίς την συνοδεία μουσικής υπόκρουσης από μπάντα είμαι βέβαιος ότι δεν ικανοποίησε κανέναν.

Τώρα αν οι ευθύνες περιλαμβάνουν πλήν της δημοτικής αρχής και άλλα πρόσωπα, όπως ο πρόεδρος της κοινότητας Γουμένισσας Αστέριος Τάτσης, όπως κατήγγειλε η δημοτική αρχή, αυτό ελέγχεται από τα γεγονότα.

Και ότι ο κ. Τάτσης απουσίαζε, αν και προσκληθείς σχετικώς, από το εν λόγω δημοτικό συμβούλιο προκειμένου να στοιχειοθετήσει τα όσα ισχυρίσθηκε περί ευθύνης της δημοτικής αρχής, αλλά και να αντικρούσει τα όσα του καταμαρτυρούν από πλευράς της διοίκησης, είναι σίγουρα ένα γεγονός.

Περισσότερα

Αεικίνητος

Στην πανελλήνια απεργία της Πέμπτης 16.3.23 συμμετέσχε ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρος Παππάς. «Διεκδικούμε ασφάλεια στην εργασία, δικαιοσύνη και […]

«Καπνός»… από το δημαρχείο!

Καπνός χωρίς φωτιά δεν γίνεται. Τελευταία φαίνεται «καπνός»… από το δημαρχείο Κιλκίς! Και σύμφωνα με πληροφορίες, την «φωτιά» φέρεται να […]

Δείτε ακόμα