Κοινωνία

Είναι πλέον εφικτός ένας φυσιολογικός τοκετός μετά από καισαρική τομή

Από την ομάδα στήριξης μητρικού θηλασμού και μητρότητας Κιλκίς ανακοινώθηκαν τα εξής:

«Η ομάδα στήριξης μητρικού θηλασμού & μητρότητας Κιλκίς είχε την τιμή να φιλοξενήσει στην πόλη μας τον μαιευτήρα, χειρουργόν γυναικολόγο Νίκο Παπανικολάου, την Κυριακή 13.12.15 στην αίθουσα «Βασίλειος Σεργιαννίδης» του επιμελητηρίου. Τα θέματα που ανέπτυξε ο ομιλητής ήταν τα μυστικά του φυσιολογικού τοκετού μετά από καισαρική τομή και η σημασία του πλάνου τοκετού στην εγκυμοσύνη. Ο ομιλητής καθήλωσε το κοινό του όχι μόνο με τη θεματολογία που έρχεται κόντρα στο κατεστημένο και όσα γνωρίζαμε μέχρι πρόσφατα, αλλά και με τον απολαυστικό τρόπο παρουσίασης.

Ευχαριστούμε το καφέ – ζαχαροπλαστείο. «Σίστερς» για τη χορηγία του καφέ ο οποίος κάλυψε το κενός της μικρής καθυστέρησης λόγω…απρόοπτου τοκετού. Γνωρίζουμε, όμως, ότι ο προσκεκλημένος ομιλητής σέβεται τη γέννα υπήρχε ενδεχόμενο να βγούμε εκτός προγράμματος κάτι το οποίο συνέβη. Η γέννα το πρωί της ομιλίας πήγε μια χαρά για μια δευτερότοκη μητέρα στη Θεσσαλονίκη.

Κατόπιν με μια μικρή καθυστέρηση, πραγματοποιήθηκε μια ομιλία καθηλωτική, ενδιαφέρουσα και ιδιαίτερη κατατοπιστική. Ευχαριστούμε το μαιευτήρα, χειρουργό, γυναικολόγο Νίκο Παπανικολάου για την προθυμία του να μιλήσει στο κοινό μας, για την υπέροχη παρουσίαση και κυρίως για το ελπιδοφόρο μήνυμα ότι το vbac ( φυσιολογικός τοκετός μετά από καισαρική τομή ) είναι μια ασφαλής πρακτική με υψηλά ποσοστά επιτυχίας. Ευχαριστούμε και τους χορηγούς επικοινωνίας της εκδήλωσης Νίκο Αποστολίδη, φυσιοθεραπευτή και την Φανή Ανθυμίδου, αρχιτέκτονα».

 

 

 

 

 

Περισσότερα
Δείτε ακόμα