Πολιτική

Την Πέμπτη η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Παιονίας

Συνεδριάζει την προσεχή Πέμπτη 19.11.15 στο δημοτικό κατάστημα (αίθουσα «Ιωάννης Καρακασίδης») με ώρα έναρξης 7.30 το βράδυ το δημοτικό συμβούλιο Παιονίας.

Η ημερήσια διάταξη της συνεδρίασης περιλαμβάνει επτά θέματα, ανάμεσα στα οποία η συζήτηση επί της προτάσεως της γενικής αστυνομικής διεύθυνσης Κ.Μακεδονίας γιά αναδιάρθρωση των αστυνομικών τμημάτων της περιοχής ευθύνης δήμου Παιονίας, η συζήτηση γιά την μετεγκατάσταση και λειτουργία υπηρεσιών Γουμενισσας του ΟΑΕΔ, η διαμαρτυρία γιά τις προτάσεις του διοικητή της 4ης υγειονομικής περιφέρειας γιά το νοσοκομείο-κέντρο υγείας Γουμένισσας και η έκδοση ψηφίσματος με αφορμή τις δηλώσεις του υπουργού παιδείας Νίκου Φίλη επί του θέματος της γενοκτονίας εις βάρος του ποντιακού Ελληνισμού.

Ειδική συνεδρίαση του Δ.Σ. Παιονίας

Η έγκριση του ταμειακού απολογισμού και ισολογισμού έτους 2014 είναι το μοναδικό θέμα ημερήσιας διάταξης ειδικής συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου Παιονίας.

Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Πέμπτη 19.11.15, στο δημοτικό κατάστημα (αίθουσα «Ιωάννης Καρακασίδης»), με ώρα έναρξης 6.30 το απόγευμα.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα