Αθλητισμός

Έφτασε στην «πηγή» χωρίς να «πιεί νερό» ο Αλέξανδρος

Από τον Αλέξανδρο Κιλκίς ανακοινώθηκαν τα εξής:
«Δεν μπόρεσε η ανδρική ομάδα της «ακαδημίας» Αλέξανδρου Κιλκίς να κάνει την υπέρβαση για άνοδο στην α1 Κατηγορία ΕΠΣ Κιλκίς και ηττήθηκε εκτός έδρας από την Αναγέννηση Πλαγιάς με 2-0. Ο Αλέξανδρος Κιλκίς αν και είχε αρκετές ευκαιρίες και «σημάδεψε» δοκάρια και σώματα αντιπάλων πάνω στην γραμμή, δεν μπόρεσε να αντεπεξέλθει στην κρισιμότητα του αγώνα απέναντι σε μία έμπειρη ομάδα όπως αυτή της Πλαγιάς. Μόλις στο πρώτο λεπτό βρέθηκε πίσω στο αποτέλεσμα έπειτα από ασταθή απόκρουση του τερματοφύλακά του την οποία εκμεταλλεύθηκαν οι γηπεδούχοι. Στην συνέχεια ο Αλέξανδρος πίεσε και έχασε δύο-τρεις καλές ευκαιρίες να ισοφαρίσει αλλά και να προηγηθεί αλλά τα δοκάρια και οι παίκτες της Πλαγιάς πάνω στη γραμμή αποσόβησαν το τέρμα. Το 2-0 έγινε στο 75’ από λάθος της άμυνας χωρίς ο Αλέξανδρος να μπορέσει μέχρι το τέλος να απαντήσει με τέρμα. Πάντως αξίζουν συγχαρητήρια όλα τα παιδιά της ομάδας αφού πέντε-έξι βασικοί παίκτες είναι μόλις 15-16 ετών και από το παιδικό πρωτάθλημα που αγωνίζονταν πέρυσι ,φέτος έκαναν πρωταθλητισμό με επιτυχία. Η διοίκηση και το τεχνικό επιτελείο της «ακαδημίας» συγχαίρουν την αντίπαλο ομάδα για την άξια νίκη-άνοδό της ,αλλά και την διαιτητική τριάδα για την άψογη διαιτησία».

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Σωματείο εργαζομένων νοσοκομείου Κιλκίς: «Εσωτερική διασπορά Covid-19 σε ασθενείς της Παθολογικής κλινικής με τρεις θανάτους»

Το διοικητικό συμβούλιο του σωματείου εργαζομένων του γενικού νοσοκομείου Κιλκίς καταγγέλλει εσωτερική διασπορά Covid-19 σε ασθενείς της Παθολογικής κλινικής με […]