Αθλητισμός

Μπορούσε «κάτι καλύτερο» στο Λάκκωμα ο Εθνικός από την ήττα 1-0

Έπαιξε επιθετικός και με τον «αέρα» ομάδας, που αξίζει να ανήκει στην γ’ εθνική κατηγορία.
Όμως, η υστέρηση στην τελική προσπάθεια και μία ατυχής αμυντική στιγμή στοίχισε στον Εθνικό Νέου Αγιονερίου την ήττα στο Λάκκωμα από τον τοπικό Διγενή με 1-0.
Και στα δύο ημιχρόνια η ομάδα του νομού Κιλκίς ξεκίνησε πολύ δυνατά και απείλησε την γηπεδούχο, η οποία ισορρόπησε και στα δύο μετά το 20’.
Από εκεί και πέρα ο αγώνας ήταν αμφίρροπος με τις δύο ομάδες να δημιουργούν αρκετές ευκαιρίες με τον Εθνικό να «προδίδεται» σε ωρισμένες περιπτώσεις την τελευταία στιγμή από την αστοχία και τον Διγενή να μην βρίσκει τρόπο να νικήσει τον Καλογεράκη.
Και ενώ οι γηπεδούχοι είχαν απειλήσει με σημαντικότερες ευκαιρίες έως το 65’, σημείωσαν το τέρμα τους στο 69’ με τον Γεωργιάδη, σε φάση από εκείνες που υπό ομαλές συνθήκες, δεν προϊδεάζουν γιά παραβίαση εστίας σε ένα συνδυασμό ολιγωρίας της άμυνας του Εθνικού και …«χαμόγελου» της τύχης στον Διγενή.
Νωρίτερα, στο 58’ η ομάδα του Λακκώματος ζήτησε κακώς πέναλτυ σε ακούσιο χέρι του Γραικού.
Η εξέλιξη του αγώνα ίσως να ήταν διαφορετική αν από τις ευκαιρίες του Εθνικού μετατρεπόταν σε τέρμα αυτή που έχασε ο Χασάνογλου μόλις στο 3’.
Από εκεί και πέρα η ομάδα του νομού Κιλκίς, έδειξε, ότι παραμένει στην αγωνιστική κατάσταση εκείνη, που θα της επιτρέψει να διεκδικήσει με αξιώσεις μέχρι τέλους την παραμονή στην γ’ εθνική κατηγορία, έχοντας δυνατότητες να παραμείνει στο βαθμολογικό επίπεδο, στο οποίο βρίσκεται σήμερα.
Η σύνθεση:
Καλογεράκης, Σακκάς, Πανανός (46’ Πεχλιβάνης), Μιλκούδης, Καρασίμος (73’ Μήτσικας), Αποστολάς, Γραικός, Αλμπάνης (75’ Σοϊλεμεζίδης), Παλιάτσος, Χασάνογλου, Γκέληνος.
-Η επόμενη αγωνιστική ημέρα:
Κυριακή 16.3.14, 15.00, Εθνικός Νέου Αγιονερίου-Αρης Ακροποτάμου

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Ούτε λόγος… γιά «ισοπαλία»!

Για όσους πιστεύουν, ότι το ανωτέρω φωτογραφικό στιγμιότυπο είναι «τραβηγμένο» από κάποιο εκλογικό κέντρο, όπου πρόκειται να διενεργηθούν δημοτικές εκλογές, […]

Βασίλης Ρόκος: Η Κεντρική Μακεδονία αθωράκιστη στις προ των πυλών μεγάλες καταστροφές- Περιβάλλον και ανθρώπινες ζωές στο συρτάρι της απερχόμενης περιφερειακής διοίκησης»

«Προτεραιότητά μας η προστασία του περιβάλλοντος» διατυμπανίζει η απερχόμενη διοίκηση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, δυστυχώς όμως για το περιβάλλον και […]