Αθλητισμός

Την ήττα του Εθνικού διαμόρφωσαν δύο φάσεις στο Σιδηρόκαστρο

Στο 78’ ο τερματοφύλακας του γηπεδούχου Εθνικού Σιδηροκάστρου Γαβριηλίδης «θυσιάσθηκε» γιά να μην δεχθεί το 0-1 η ομάδα του από την …ομώνυμη του Νέου Αγιονερίου, ανατρέποντας τον Χασάνογλου έξω από την μεγάλη περιοχή και αντικρύζοντας την κόκκινη κάρτα.
Και στο 80’ σημειώθηκε το 1-0, που έμελε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα, όταν σε ανύποπτη στιγμή οι Σιδηροκαστρίτες κέρδισαν φάουλ έξω από την μεγάλη περιοχή, στο οποίο ευστόχησε ο Μουτεσίδης.
Κατ’ αυτόν τον τρόπο η ομάδα του νομού Κιλκίς υπέστη μιάν άδοξη ήττα, εκεί που η εμφάνισή της «συνηγορούσε» στην ισοπαλία, που θα ήταν και το δικαιότερο αποτέλεσμα.
Ο γηπεδούχος Εθνικός αγωνίσθηκε με περισσότερο πάθος, καθώς «καίγεται» γιά βαθμούς στην «μάχη» γιά την παραμονή.
Ομως, ο του Νέου Αγιονερίου είχε να αντιπαραβάλει την εξαιρετική οργάνωση και πειθαρχία, που, σε συνδυασμό, με την καλύτερη ανάπτυξη του παιχνιδιού, του επέτρεπαν να «πατεί γερά» στο γήπεδο και να διεκδικεί με αξιώσεις το θετικό αποτέλεσμα.
Το θετικό γιά το συγκρότημα του νομού Κιλκίς είναι, ότι η ήττα αυτή δεν είχε βαθμολογικές επιπτώσεις, καθώς αυτό παρέμεινε στις ασφαλείς υψηλές θέσεις της κατάταξης.
Ετσι, μπορεί να συνεχίσει την πορεία του με θετική ψυχολογία, επιδιώκοντας να ανανεώσει μαθηματικώς όσο το δυνατόν νωρίτερα την παραμονή του στην δ’ εθνική κατηγορία.
Η σύνθεση:
Καλογεράκης, Σακκάς (65’ Μήτσικας), Αλμπάνης, Μιλκούδης, Καρασίμος, Κοντσίδης, Γραικός (73’ Παλιάτσος), Αποστολάς, Πεχλιβάνης, Χασάνογλου, Γκέληνος (58’ Σπάσιτς).
-Η επόμενη αγωνιστική ημέρα:
Κυριακή 23.2.14, 15.00, Εθνικός Ν. Αγιονερίου-Βυζάντιο Κοκκινοχώματος.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα