Αθλητισμός

«Χώρισαν οι δρόμοι» Εθνικού Ν.Αγιονερίου Κ.Αβραμίδη μετά την ήττα

Πριν από λίγο έγινε γνωστή η λύση της συνεργασίας μεταξύ του Εθνικού Νέου Αγιονερίου και του προπονητή της ομάδας Κυριάκου Αβραμίδη.
Οι λόγοι του «διαζυγίου» δεν είχαν γίνει ακόμη γνωστοί.
Ήδη οι ιθύνοντες του συλλόγου του Νέου Αγιονερίου βρίσκονται σε αναζήτηση του αντικαταστάτη του κ. Αβραμίδη.

Του στοίχισε η εντός έδρας ήττα από τον Άρη Ακροποτάμου με 1-0

Απέναντι στον «ανεβασμένο» φέτος τρίτο στην κατάταξη Άρη Ακροποτάμου, ο Εθνικός Νέου Αγιονερίου μετά το «μουδιασμένο» ξεκίνημά του, έδειξε ότι κάλλιστα θα μπορούσε να βρίσκεται στην ίδια θέση με αυτόν, μακριά από κάθε έγνοια όσον αφορά στην παραμονή.
Όμως, η ομάδα του νομού Κιλκίς ηττήθηκε με 1-0, επειδή η φιλοξενούμενη έτυχε της σκανδαλώδους εύνοιας του παράγοντος «τύχη», σώζοντάς τον από δύσκολες καταστάσεις.
Το αποκορύφωμα υπήρξαν οι φάσεις του 30’, όταν από σουτ του Χασάνογλου η μπάλλα προσέκρουσε στην δοκό, και του 52’, όταν ο Αποστολάς αστόχησε σε εκτέλεση πέναλτυ, στέλνοντας την μπάλλα πάνω στον τερματοφύλακα Κωνσταντάκο, ενώ στην συνέχεια ο ίδιος αστόχησε από εξαιρετικώς ευνοϊκή θέση.
Παρά το «σοκ» ο Εθνικός διατήρησε την πρωτοβουλία των κινήσεων και στο τελευταίο ημίωρο, εκμεταλλευόμενος και το αριθμητικό πλεονέκτημα μετά την αποβολή του Σαουλίδη στην φάση του πέναλτυ, άσκησε έντονη πίεση.
Όμως, στάθηκε και πάλι άτυχος ενώ σε ωρισμένες περιπτώσεις υπήρξε και άστοχος στην τελική προσπάθεια με επακόλουθο εκεί που «πήγαινε γιά τα πολλά» (την νίκη), στο τέλος να «χάσει και τα λίγα» (την ισοπαλία).
Η ομάδα του νομού Καβάλας, έχοντας, όπως αναφέρθηκε, «σύμμαχο» την τύχη, «θεμελίωσε» την νίκη της στο πρώτο δεκάλεπτο, όταν με το δικό της «εκρηκτικό» ξεκίνημα αιφνιδίασε την νεοαγιονερίτικη και εκμεταλλεύθηκε το αρχικό «μούδιασμά» της, σημειώοντας στο 5’ το τέρμα, που έκρινε τον αγώνα με τον Καραγιαννίδη ενώ έχασε δύο ακόμη κλασικές ευκαιρίες.
Από εκεί και πέρα έδειξε μεν, ότι είναι ένα καλά οργανωμένο και μαχητικό σύνολο, που δικαιολογεί την έως τώρα πορεία του, πλην όμως η συνολική «εικόνα» του Αρεως δεν παρέπεμπε σε ύπαρξη αγωνιστικής ανωτερότητας έναντι του Εθνικού.
Απλώς γιά μιάν ακόμη φορά η ομάδα του Νέου Αγιονερίου έχασε αγώνα και βαθμούς, ενώ κέρδισε τις εντυπώσεις, κάτι που επιβάλλει αυξημένη επαγρύπνηση γιά το υπόλοιπο του πρωταθλήματος, ώστε ο Εθνικός να μην «μπλέξει» σε «περιπέτειες».
Η σύνθεση:
Καλογεράκης, Καρασίμος, Αποστολάς, Μιλκούδης, Πανανός (46’ Παλιάτσος), Σοϊλεμεζίδης, Γιαννουλάκης (46’ Αλμπάνης), Χαραλαμπίδης (70’ Σακκάς), Χασάνογλου, Μήτσικας, Γραικός.
-Η επομένη αγωνιστική ημέρα:
Κυριακή 23.3.14, 15.00, Εθνικός Νέου Αγιονερίου-ΠΑΟ Κοσμίου

Περισσότερα
Δείτε ακόμα