Αθλητισμός

Συνέχεια στις νίκες στο Σιδηρόκαστρο επιδιώκει σήμερα ο Κιλκισιακός

Συνέχεια στην βαθμολογική άνοδό του θέλει να δώσει σήμερα ο Κιλκισιακός.
Η ομάδα του Κιλκίς αγωνίζεται στο Σιδηρόκααστρο με το ηθικό στα ύψη μετά τις τελευταίες αγωνιστικές επιτυχίες της.
Υποχρεώνεται, όμως, να επιδείξει ύψιστη προσοχή και να εξαντλήσει όλα τα περιθώρια καλής απόδοσης, προκειμένου να «υπερπηδήσει» το «εμπόδιο» του τοπικού Εθνικού, ο οποίος «φλέγεται» ακόμη περισσότερο από τον Κιλκισιακό γιά τους βαθμούς της νίκης.
Το θετικό γιά το κιλκισιώτικο συγκρότημα είναι, ότι εν όψει αυτού του δύσκολου αγώνα δεν βρίσκεται ενώπιον σοβαρών προβλημάτων σύνθεσης, και η μόνη απουσία αφορά στον τιμωρημένο Μάντζιο.
Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε την Παρασκευή με την τελευταία προπόνηση στο στάδιο. Ο τεχνικός του Κιλκισιακού έδωσε έμφαση στην τακτική, ακολούθησε το καθιερωμένο διπλό, και όλα κύλησαν ομαλά πριν την κρίσιμη αναμέτρηση με την ομάδα των Σερρών.
Η αποστολή αποτελείται από τους Αϊβαζίδη, Αμανατίδη, Ηλιόπουλο, Καλαϊτζίδη, Καρανδρέα, Καρατζιά, Καρυπίδη, Κυρίου, Λογγινίδη, Ματεντζίδη, Μαυροκεφαλίδη, Μπαντή, Μπελίτσα, Μπιτζικόπουλο, Παντελιάδη, Σαβελίδη, Σερταρίδη, Σουλτανίδη και Τριανταφυλλίδη.
Η σημερινή συνάντηση του δημοτικού σταδίου Σιδηροκάστρου θα αρχίσει στις 3 μετά το μεσημέρι.

Εντός έδρας με τον ουραγό ΠΑΟ Κοσμίου ο Εθνικός Ν.Αγιονερίου
Από την πλευρά του ο Εθνικός Νέου Αγιονερίου, με τον Βασίλη Τραϊανόπουλο και πάλι στον πάγκο του, έχει θεωρητικώς λιγότερο δύσκολη αποστολή, καθώς αποδέχεται τον αδύναμο ουραγό ΠΑΟ Κοσμίου και η νίκη είναι γι’ αυτόν αποκλειστικώς και μόνο θέμα προσοχής, αυτοσυγκέντρωσης και μη προσβολής από το σύνδρομο της υπεροψίας.
Και αυτή η αναμέτρηση θα αρχίσει στις 3 μετά το μεσημέρι.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Το… «γούρι»

Αυτή τη φορά η χειροσφαιρική ομάδα του ΓΑΣ Κιλκίς πέρασε νικηφόρα από την Αθήνα η χειροσφαιρική ομάδα του ΓΑΣ Κιλκίς […]