Εκπαίδευση

Δράσης του σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας Κιλκίς

Στο πλαίσιο υλοποίησης της εκπαίδευσης ενηλίκων στα Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας πραγματοποιείται και φέτος πληθώρα δράσεων στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Κιλκίς.

Την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου προχώρησαν σε δεντροφύτευση του χώρου γύρω από το 3ο Γυμνάσιο Κιλκίς.

Με αφορμή το πρότζεκτ “Βότανα και φυτά της περιοχής μας” αποφασίσαμε να υλοποιήσουμε αυτήν την δεντροφύτευση με γνώμονα την ανάγκη για πράσινο και την αγάπη προς το περιβάλλον.

Ευχαριστούμε πολύ όσους συμμετείχαν σ΄ αυτήν τη δράση, καθώς και τον διευθυντή του 3ου Γυμνασίου Κιλκίς Ιωάννη Λιναρδάκη, ο οποίος μας υπέδειξε τον κατάλληλο χώρο για την πραγματοποίηση της δεντροφύτευσης.

Επιπλέον, στο πλαίσιο του Γραμματισμού «Πολιτισμική –Αισθητική Αγωγή» επισκεφτήκαμε τη Μονή Λαζαριστών στη Θεσσαλονίκη και παρακολουθήσαμε τη θεατρική παράσταση «Ο Μπαμπάς ο Πόλεμος» του Ιάκωβου Καμπανέλλη.

Μια απολαυστική κωμωδία η οποία, αν και έχουν περάσει 70 χρόνια από τότε που γράφτηκε, παραμένει επίκαιρη και στις μέρες μας.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

«Από την αρχή… στα βαθιά»!

Δεν ξέρουμε για Φραγγίδη και άλλα «πρωτοκλασάτα» τοπικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ, αλλά εκείνος, που έχει κάθε λόγο και δικαιούται […]