Κοινωνία

Οι εκδηλώσεις του περιβαλλοντικού συλλόγου περιπατητών Κιλκίς κατά το δεύτερο τρίμηνο του 2022

Από τον περιβαλλοντικό σύλλογο περιπατητών Κιλκίς δημοσιοποιήθηκε το πρόγραμμα δραστηριότητας για το δεύτερο τρίμηνο του 2022, που έχει ως εξής:

-Κυριακή 10.4.22, εκδρομή στον Καμπάνη με ομαδικό περίπατο από Αγ.Γεώργιο και την κοίτη του ποταμού Γαλλικού.

-Κυριακή 8.5.22, εκδρομή στην λίμνη Δοϊράνη και Χίλια Δένδρα.

-Κυριακή 29.5.22, εκδρομή στον αρχαιολογικό χώρο Παλατιανού, στο πλαίσιο των «πράσινων» διαδρομών του υπουργείου πολιτισμού.

-Κυριακή 5.6.22, παγκόσμια ημέρα περιβάλλοντος, συμμετοχή στην γιορτή περιβάλλοντος εντός του βαλκανικού βοτανικού κήπου Κρουσίων μαζί με στελέχη του.

-Από Πέμπτη 9 έως και Δευτέρα 13.6.22, πενθήμερη εκδρομή γύρου Πελοποννήσου με διανυκτερεύσεις σε Πάτρα, Καλαμάτα, Σπάρτη και Ναύπλιο και επισκέψεις σε Αρχαία Ολυμπία, σπήλαιο Δηρού, Μονεμβασιά, φρούριο Παλαμηδίου και Μυκήνες.

Οι μετακινήσεις στις τοπικές εκδρομές θα γίνουν με έξοδα του συλλόγου, αδαπάνως γιά τους συμμετέχοντες.

Οι αναχωρήσεις των τοπικών εκδρομών θα γίνονται στις 9 το πρωί, μπροστά από την πλατεία Ειρήνης.

« … Οι εκδρομές στο αισθητικό δάσος και στην τούμπα Πεδινού καθώς και στην Μόρρυλο (Άνω Αποστόλους) αναβάλλονται για τις Κυριακές 19 και 26.6.22, όταν ανοίξουν οι αρχαιολογικοί χώροι για την συνέχιση των ανασκαφών», σημειώνεται στην σχετική ανακοίνωση.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Ο κατάλληλος αριθμός

Η συνδυασμένη κρίση των τελευταίων χρόνων, επί δεκαετία οικονομική, επί τριετία υγειονομική και την τελευταία διετία ενεργειακή, επέτεινε τις συνέπειες […]