Κοινωνία

Δωρεά υγειονομικού υλικού στο νοσοκομείο Κιλκίς από τους “Αργοναύτες”

Με δωρεά υγειονομικού υλικού ενίσχυσε η Ένωση Ποντίων νομού Κιλκίς “ΟΙ ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ” το γενικό νοσοκομείο Κιλκίς.

Το πρωί της Δευτέρας 28.12.20 αντιπροσωπευτική ομάδα εκπροσώπων της ένωσης Ποντίων απαρτιζόμενη από τον πρόεδρο Παναγιώτη Δαμιανίδη και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου Ζωή Φωτιάδου, Κωνσταντίνο Κοτσαπουϊκίδη και Γιώργο Μιχαηλίδη παρέδωσαν υγειονομικό υλικό στην διοίκηση του Ννοσοκομείου Κιλκίς.

Στην παραλαβή της δωρεάς παρευρίσκονταν, εκ μέρους του νοσοκομείου Κιλκίς, ο διοικητής, Ιωάννης Ανδρίτσος, καθώς και η προϊσταμένη νοσηλευτικής διεύθυνσης Αθηνά Κολεσίδου, η προϊσταμένη νοσηλευτικής υποδιεύθυνσης Βαρβάρα Αβραμίδου και η πρόεδρος του σωματείου των εργαζομένων του Γ.Ν.Κιλκις Σοφία Καπαλτσίδου.

Το περιεχόμενο της δωρεάς καταρτίστηκε σύμφωνα με τις ανάγκες των μονάδων και περιλάμβανε 100 ποδονάρια, 10 στολές ολόσωμες, 17 στολές υψηλής προστασίας και 5 κιβώτια καθαριστικής χλωρίνης.

Η δωρεά είχε ως στόχο την ενίσχυση των αποθεμάτων της νοσοκομειακής μονάδας της πόλης μας σε αναλώσιμα, δεδομένων των αυξημένων αναγκών της παρούσας περιόδου.

Επιπλέον, αποτέλεσε μια συμβολική κίνηση αλληλεγγύης και αναγνώρισης της πολύτιμης συνεισφοράς του υγειονομικού προσωπικού του νοσοκομείου Κιλκίς στην διαχείριση της υγειονομικής κρίσης σε τοπικό και κατ’ επέκταση σε εθνικό και παγκόσμιο επίπεδο.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα