Γενικά

Δωρεά δύο ασθενοφόρων στο Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς

Με δύο υπερσύγχρονα ασθενοφόρα, δωρεά του διαδρατικού αγωγού φυσικού αερίου ΤΑΡ, ενισχύθηκε ο στόλος οχημάτων του γενικού νοσοκομείου Κιλκίς.

Η τελετή παραλαβής – παράδοσης έγινε το μεσημέρι της Τετάρτης 29.11.17 στον αύλειο χώρο της τρίτης πτέρυγας του γενικού νοσοκομείου Κιλκίς.

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΑ ΤΑΡ

Προηγήθηκε σύντομη παρουσίαση της γενναιόδωρης προσφοράς για τη βελτίωση των υποδομών δημόσιας υγείας του νομού, με χαιρετισμούς και ευχαριστίες από τη διοικήτρια του γενικού νοσοκομείου Κιλκίς Μαρία Βλάχου, το δήμαρχο Κιλκίς Δημήτρη Σισμανίδη, τον εκπρόσωπο του διαδρατικού αγωγού φυσικού αερίου Χρήστο Μπέρσο, τον κ. Φάνη Γιάκα από την προμηθεύτρια εταιρία εξοπλισμού Mercedes Benz και τη διευθύντρια του ΕΚΑΒ Κεντρικής Μακεδονίας Αγγελική Τσιούπα.

Η κα Βλάχου στάθηκε στην άριστη συνεργασία του νοσοκομείου με το δήμο Κιλκίς και ευχαρίστησε το δήμαρχο ο οποίος κατηύθυνε ουσιαστικά την ανταποδοτική ωφέλεια του έργου διέλευσης του φυσικού αερίου από την περιοχή Θεοδοσίων – Ισώματος στην αγορά και διάθεση των ασθενοφόρων στο νοσοκομείο για τις ανάγκες διακομιδής των ασθενών.

Ο δήμος Κιλκίς είναι ο πρώτος ΟΤΑ στον οποίο παραδίδεται εξοπλισμός ο οποίος θα φανεί χρήσιμος στην τοπική κοινωνία στο πλαίσιο του προγράμματος κοινωνικών και περιβαλλοντικών επενδύσεων του ΤΑΡ επισήμανε ο κ. Μπέρσος ενώ ο δήμαρχος Κιλκίς εξέφρασε την ικανοποίησή του για την απόδοση της δωρεάς των ασθενοφόρων στο νοσοκομείο και αφού εκθείασε το σημαντικό έργο που επιτελεί στη δημόσια υγεία των πολιτών ευχαρίστησε με τη σειρά του τον εκπρόσωπο του διαδρατικού αγωγού φυσικού αερίου ΤΑΡ.

ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΑ ΤΑΡ

Ως προς τα τεχνικά χαρακτηριστικά της δωρεάς του νέου στόλου οχημάτων, το γενικό νοσοκομείο παρέλαβε μια κινητή μονάδα πλήρως εκσυγχρονισμένη με βάση τα ευρωπαϊκά πρότυπα, με αναβαθμισμένο εξοπλισμό και πλήρη υποστήριξη για περιστατικά πολυτραυματιών και ένα ασθενοφόρο 4Χ4, τύπου Β που έχει δυνατότητες εξυπηρέτησης διακομιδών σε δύσβατες και ορεινές περιοχές όπως τόνισε ο κ. Γιάκας.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν μέλη του Δ.Σ. του γενικού νοσοκομείου, ο διευθυντής της ιατρικής υπηρεσίας Γ. Καρακώστας, ο πρόεδρος του επιστημονικού συμβουλίου Θ. Μπαλαμπανίδης, η διευθύντρια της νοσηλευτικής υπηρεσίας Κ. Αρβανίτη, τομεάρχισσες και προϊσταμένες των νοσηλευτικών τμημάτων, η διευθύντρια διοικητικών υπηρεσιών Ν. Στιάχταρη και προϊστάμενοι των διοικητικών υπηρεσιών,ο διευθυντής του Κ.Υ. Πολυκάστρου Γ. Περπερίδης, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Κιλκίς Δ. Κυριακίδης, η αντιδήμαρχος Α. Γιαννακούλα – Ζιούτα, η πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ Ε. Αναστασιάδου, η πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Κιλκίς Μ. Τσοπούλου, ο γεν. γραμματέας του δήμου Γ. Γαβριηλίδης και εργαζόμενοι του νοσηλευτικού ιδρύματος.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα