Αθλητισμός

Όλα… «ρολόι» στην διοργάνωση ηλικιακών κατηγοριών της ΑΕΠ

Εξαιρετική επιτυχία σημείωσε η διοργάνωση ποδοσφαίρου ηλικιακών κατηγοριών της «ακαδημίας» ποδοσφαίρου της ΑΕ Πολυκάστρου, μέλους του «σχολείου» ποδοσφαίρου της ΠΑΕ Ατρομήτου Αθηνών.

Τα πάντα σ΄αυτήν λειτούργησαν… «ρολόι» αποσπώντας εύσημα και εγκωμιαστικά σχόλια εκπροσώπων όλων των συμμετασχόντων συλλόγων και απλών θεατών, ενώ σε όλη την διάρκειά της επικράτησε εορταστική ατμόσφαιρα.

Έλαβαν μέρος οι ΧΑΝ Θεσσαλονίκης, ΠΑΟ Κουλούρας, Ηρακλής Εδέσσης, Μαραθών Καλαμαριάς, Ποσειδών Καλαμαριάς, «Σέρρες ΄85», Νίκη Χριστού, Αθλητική «Ακαδημία» Γιαννιτσών, Κιλκισιακός και ΑΕ Πολυκάστρου-Ατρόμητος Αθηνών.

Την διοργάνωση στήριξε και η ΕΠΣ Κιλκίς με διάθεση διαιτητών για όλους τους αγώνες, ενώ κάλυψε ιατρικώς η 33Μ/Κ ταξιαρχία.

Βοήθεια σε διάφορους τομείς προσέφεραν γονείς παιδιών της «ακαδημίας» ΑΕΠ-Ατρομήτου.

Την όλη διαδικασία επότευσε ο τεχνικός διευθυντής υποδομών της ΠΑΕ Ατρομήτου Αθηνών και υπεύθυνος του δικτύου συνεργαζομένων με το «σχολείο» ποδοσφαίρου της Τόλης Αποστόλου, ο οποίος εξέφρασε την ικανοποίησή του για την συνολική λειτουργία και «εικόνα» της διοργάνωσης, που αφορούσε σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες.

«Όλοι έμειναν κατενθουσιασμένοι από τις πολύ καλές εγκαταστάσεις, τον πολύ καλό αγωνιστικό χώρο, το υψηλό επίπεδο ποδοσφαίρου που παρουσίασαν οι ομάδες (αν και οι αγωνιστικές συνθήκες ήταν ιδιαίτερα δύσκολες λόγω υψηλών θερμοκρασιών) και την τέλεια διοργάνωση, δίνοντας συγχαρητήρια στην Ακαδημία μας», τονίζεται στην σχετική ανακοίνωση.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Εύκολο… να μετρηθούν

Μέγα το πλήθος κατά την ομιλία Κασσελάκη στο Κιλκίς. Το πλήθος… των αστυνομικών συνοδείας και των υποψηφίων ευρωβουλευτών! Το άλλο […]