Αθλητισμός

Στην κορυφή της μέχρι στιγμής φετινής κατάταξης των Ελλήνων δισκοβόλων ο Δ.Παυλίδης!

Την δεύτερη θέση της κατάταξης στην δισκοβολία των διασυλλογικών αγώνων κλασικού αθλητισμού, που διεξήχθησαν την Παρασκευή 24.3.23, στην πόλη Ταλαχάσι της πολιτείας της Φλώριδας των ΗΠΑ, κατέλαβε ο Κιλκισιώτης ρίπτης Δημήτρης Παυλίδης, αγωνιζόμενος με την ομάδα του πανεπιστημίου του Κάνσας, στο οποίο σπουδάζει.

Η σημαντική αυτή διάκριση του 20χρονου αθλητή του Αίαντος Κιλκίς σε διεθνές επίπεδο συνοδεύτηκε και από δύο σημαντικότερες σε πανελλήνιο, καθώς σημείωσε νέα ατομική επίδοση 58,63 μέτρων, “διαλύοντας” την προηγούμενη των 55,51 μέτρων απο πέρυσι, ενώ, χάρη σ αυτήν, “αναρριχήθηκε” στην κορυφή της μέχρι στιγμής φετινής κατάταξης των Ελλήνων δισκοβόλων!

Μία επιτυχία, μία επίδοση και μία διάκριση, που “συνηγορούν” σε μία, εκτός… “συρροής” απροόπτων, εξαιρετική φετινή αγωνιστική χρονιά, δεδομένου ότι αυτή βρίσκεται ακόμη… στο “κατώφλι” της!

Περισσότερα

Να σκεφθούν τα παιδιά

Πρόκειται για κατ΄επανάληψιν διατυπωθείσα γνώμη και θέση της στήλης, όσον αφορά στην σχέση της τοπικής (αυτο)διοίκησης με φορείς του υψηλού […]

Δείτε ακόμα

Εφημερίδα… «αστέρων»

Το τελευταίο διάστημα η Θεσσαλονίκη λειτουργεί… σαν μαγνήτης, ως περιοχή ιδανική για γυρίσματα ταινιών παραγωγών του Χόλλυγουντ. Έτσι, συχνά πλέον […]