Πολιτική

Νέος δήμαρχος Κιλκίς εκλέγεται ο Δημήτρης Σισμανίδης με 50,91% και 609 ψήφους διαφορά

Oλοκληρώθηκε η καταμέτρηση των ψήφων και στα 153 εκλογικά τμήματα του δήμου Κιλκίς. Ο συνδυασμός “Ανοδος 7πολις” του Δημήτρη Σισμανίδη εκλέγεται με ποσοστό 50,91% έναντι 49,09% της “Πόλης Αξιών” σε μιά εκλογική βραδιά που δεν είχε προηγούμενο. Ετσι την επόμενη πενταετία δήμαρχος Κιλκίς αναδεικνύεται ο Δημήτρης Σισμανίδης με 17.109 ψήφους έναντι 16.500 ψήφων που έλαβε ο Παύλος Τονικίδης.

«Όλα γιά τον δήμο Κιλκίς χωρίς διακρίσεις και αποκλεισμούς»
Αμέσως μετά την γνωστοποίηση του οριστικού εκλογικού αποτελέσματος στον δήμο Κιλκίς ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Δημήτρης Σισμανίδης προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
«Οι δημότες του δήμου Κιλκίς υπερψήφισαν την ‘’Άνοδο – Επτάπολις’’ και μου έκαναν την εξαιρετική τιμή να με εκλέξουν δήμαρχό τους για την πενταετία 2014 – 2019.
Τους ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου για αυτήν την μεγάλη τιμή και τους διαβεβαιώνω ότι θα σταθώ αντάξιος των προσδοκιών τους, με έργο παραγωγικό και με ισχυρές υποδομές για την πραγματική άνοδο του δήμου μας και των δημοτών μας. Μαζί με τους άξιους νεοκλεγμένους δημοτικούς συμβούλους αλλά και με όλους τους άξιους υποψηφίους της ‘’Ανόδου – Επταπόλεως’’ που αγωνίστηκαν θαρραλέα προτάσσοντας το καλό και το συμφέρον του τόπου και των δημοτών μας.
Δώσαμε όλοι μαζί έναν όμορφο, έναν καθαρό αγώνα στηριζόμενοι στις αξίες και αρχές της αυτοδιοίκησης. Αντισταθήκαμε στις προκλήσεις και στις υπερβολές που χαρακτήρισαν το προεκλογικό κλίμα, αρνηθήκαμε σθεναρά την πόλωση, απαντήσαμε με ήθος και με ευπρέπεια στις ύβρεις και στην οργανωμένη εκστρατεία κατασυκοφάντησής μας.
Προτάξαμε την αλήθεια, υπερασπιστήκαμε τις ιδέες και τις θέσεις μας και είμαστε πραγματικά περήφανοι για την καρποφορία τους, για το γεγονός ότι οι δημότες στη συντριπτική πλειονότητά τους τις έχουν κάνει κτήμα τους.
Ως νεοκλεγμένος δήμαρχος δηλώνω χωρίς περιστροφές ότι θα είμαι δήμαρχος όλων των δημοτών του δήμου Κιλκίς, χωρίς διακρίσεις και αποκλεισμούς.
Χρέος μου είναι να αφιερώσω όλες μου τις δυνάμεις για την ολόπλευρή ανάπτυξη του δήμου Κιλκίς. Θα επιτελέσω το χρέος μου στο ακέραιο.
Ο δήμος Κιλκίς, με πολλή και σκληρή δουλειά, με αξιοκρατία, διαφάνεια και αποτελεσματικότητα θα γίνει πρότυπος δήμος».

Περισσότερα

Κιλκισιώτικη «σφραγίδα» στην προεδρεία και δράση της συνομοσπονδίας μεταναστευτικών οργανώσεων Γερμανίας

Στον διάλογο, στον οποίο προσκάλεσε τους φορείς πολιτών προερχομένων από μετανάστευση η καγκελαρία της ομοσπονδιακής κυβέρνησης της Γερμανίας, στο Βερολίνο, […]

Δείτε ακόμα

Φωτοσχόλιο

Μετά την εκλογή Συμπαραστάτη του δημότη και της επιχείρησης στο δήμο Παιονίας