Πολιτική

Ανακοινώσεις ΔΗΜ.ΤΟ.Κιλκίς και Καζαντζίδη για το νέο δ.σ. του νοσοκομείου

ΔΗΜ.ΤΟ. ΚΙΛΚΙΣ«Μετά από πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα επιτέλους εδέησε η κυβέρνηση της κυβίστησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ να διορίσει την νέα διοικήτρια καθώς και τα μέλη που θα απαρτίζουν το καινούργιο διοικητικό συμβούλιο για τα νοσηλευτικά ιδρύματα του νομού μας Κιλκίς και Γουμένισσας.

Και η κ. Βλάχου αλλά και οι συνεργάτες της κ. Ανδρεανάκη και κ.κ. Μπαγκατουρίδης και Σιαμπάνης και οι αναπληρωτές τους αποτελούν αδιαμφισβήτητα επιλογές κομματικής φύσεως που έγιναν με προφανή σκοπό και
γνώμονα την τακτοποίηση ημετέρων σε θέσεις κλειδιά του κράτους.

Η ασυνέπεια στα λεγόμενα και επαγγελλόμενα πριν και μετά τις εκλογές αποδεικνύουν και στην περίπτωση αυτή ότι η κυβέρνηση, που υποσχόταν την πλήρη απαλλαγή από την κομματικοκρατία και την στελέχωση του κρατικού μηχανισμού από ανθρώπους ικανούς, ανεξαρτήτως την πολιτική τους προέλευση, έχει ακολουθήσει και εδώ τον δρόμο του αγαπημένου της αθλήματος της κυβίστησης διορίζοντας διοίκηση σε τομέα υγείας με κριτήρια διορισμού όπως του ειδικού συμβούλου Ν. Καρανίκα δηλαδή την απόλυτη προσήλωση και πίστη στο κόμμα και στον αρχηγό και όχι με κριτήρια αμεροληψίας και επαγγελματισμού.

Για άλλη μια φορά η ανίκανη κυβέρνηση της δεύτερης φοράς αριστεροακροδεξιάς πέτυχε να αυτοεξευτελιστεί με τις πρακτικές της περασμένων ετών αφού άλλα έλεγε προεκλογικώς (για να υφαρπάξει την ψήφο του ελληνικού λαού) και άλλα πράττει τώρα που βλέπει πως αποχωρεί και προσπαθεί να ικανοποιήσει τις ανάγκες των ΄΄δικών της παιδιών’’ προς ίδιον όφελος.»

Ο πολιτευτής του νομού Κιλκίς της Ν.Δ Αναστάσιος Καζαντζίδης, αναφέρει για το ίδιο θέμα σε ανακοίνωσή του τα εξής:ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗΣ ΣΟΥΛΗΣ

«Μετά από κυοφορία πέντε μηνών περίπου, μας ήρθε και ο διορισμός διοικητή όπως επίσης και των υπολοίπων μελών που θα απαρτίζουν πλέον το διοικητικό συμβούλιο στο γενικό νοσοκομείο Κιλκίς και αυτό της Γουμένισσας.

Και το όνομα της, Μαρία Βλάχου εκ Αξιουπόλεως με συνεργάτες στο νέο συμβούλιο των νοσηλευτικών ιδρυμάτων Κιλκίς και Γουμένισσας τους κ.κ. Μπαγκατουρίδη Οδυσσέα και Σιαμπάνη Βασίλη και κα Ανδρεανάκη Κυριακή.

Και με τον διορισμό αυτό αποδεικνύεται για ακόμη μια φορά η πλήρης διάσταση λόγων και έργων της παρούσης και όπως όλα δείχνουν απελθούσης κυβέρνησης οπερέτας του ΣΥΡΙΖΑ με την πολιτική πατερίτσα των ΑΝ.ΕΛ.

Οι Έλληνες και οι Ελληνίδες εξαπατήθηκαν και πάλι από την κυβέρνηση Τσίπρα – Καμμένου όπως άλλωστε τόσες μα τόσες φορές εδώ και ενάμιση χρόνο σε πάμπολλες περιπτώσεις, που εάν μπούμε στον πειρασμό να απαριθμήσουμε δεν θα μας φτάνουν τόμοι ολόκληροι από βιβλία.

Η αναντιστοιχία λόγων και πράξεων έγινε και γίνεται για έναν και μόνο λόγο. Για να ευοδωθούν ακριβώς τα σχέδια των υψηλών διανοητών που κατοικοεδρεύουν στο Μαξίμου για την πλήρη ταύτιση κόμματος και κράτους όπως κάποτε υλοποιούσε με μαεστρία η κυβέρνηση του αυριανισμού της οποίας λάτρης και θιασώτης είναι ο σημερινός΄΄μικρός΄΄ και άκρως επικίνδυνος πρωθυπουργός.

Σε μια εποχή που ο κόσμος βλέπει να πηγαίνουν όλα από το κακό στο χειρότερο σε όλες τις εκφάνσεις της πολιτικής και οικονομικοκοινωνικής ζωής της Πατρίδας μας, η θλιβερή και ανίκανη κυβέρνηση αποδεικνύει περίτρανα την πενιχρή και απογοητευτική συνάμα δραστηριότητα της η οποία δεν έχει να παρουσιάσει καμία μα καμία χρησιμότητα σε όλους τους τομείς άσκησης της, εκτός από το ΄΄βόλεμα΄΄ όλο και περισσότερων στελεχών της.

Το καλύτερο που θα μπορούσε να πράξει η αριστεροακροδεξιά νομενκλατούρα που νέμεται την εξουσία είναι ένα μόνο πράγμα: Να φύγει το ταχύτερο δυνατόν γιατί η όποια παραμονή της στα κυβερνητικά οφίτσια επιταχύνει την διόγκωση των κάθε λογής προβλημάτων τα οποία όπως πάντα θα κληθεί να ΄΄πληρώσει΄΄ ο ελληνικός λαός.

Οσο όμως κι αν νομίζουν ότι έχουν γαντζωθεί για τα καλά στην καρέκλα τους, οι πολιτικές τους διαδρομές στα ύπατα αξιώματα έχουν προ πολλού τελειώσει και ας μην αυταπατώνται και πλανώνται πλάνην οικτρά. Γιατί ο κυρίαρχος ελληνικός λαός τους έμαθε, τους γνώρισε και τους έδωσε την ευκαιρία για να αποδείξουν τι πραγματικά μπορούν να κάνουν.

Και δυστυχώς για την Ελλάδα μας δεν κατάφεραν ούτε μια σελίδα της μακραίωνης ιστορίας μας να συμπληρώσουν, γιατί πολύ απλά η πολιτική τους φτώχεια και η αδυναμία τους, φαίνεται δια γυμνού οφθαλμού και τη νιώθει ο λαός μας στο πετσί του μέσα από τα τραγικά αδιέξοδα που έχουν οδηγήσει τη χώρα! Κάντε ένα καλό στην πατρίδα όσο είναι ακόμη καιρός: Φ ύ γ ε τ ε ΤΩΡΑ!»

Περισσότερα

Β.Ρόκος: «Με τους πολίτες και όχι με τους πολιτικούς στην πορεία διαμαρτυρίας για τον δρόμο καρμανιόλα του Κιλκίς»

Στην πορεία διαμαρτυρίας πολιτών για τον φονικό οδικό άξονα στο Κιλκίς, η οποία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 1.10.23, συμμετείχε ο ανεξάρτητος […]

Δείτε ακόμα

Φωτοσχόλιο

Συνάντηση Απόστολου Τζιτζικώστα με τον Παναγιώτη Γουδαμάνη στην λαϊκή αγορά του Κιλκίς