Δηλώσεις ΟΣΔΕ και στον συνεταιρισμό «Νέα Ένωση»

Αγροτικά /

Από τον νέο αγροτικό συνεταιρισμό νομού Κιλκίς «Νέα Ένωση» ανακοινώθηκε, ότι από την Τρίτη 12.5.15, στην οδό Θεσσαλονίκης 20 (1ος όροφος) θα δέχεται τις δηλώσεις Ε.Α.Ε./ ΟΣΔΕ, από τους παραγωγούς χωρίς μεσάζοντες με κόστος για τον παραγωγό 30 ευρώ την δήλωση, «καλύπτοντας μόνο τα έξοδά του και ικανοποιώντας την ιδρυτική καταστατική του αρχή για στήριξη των παραγωγών», όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, που συνεχίζει ως εξής:

«….Ο ρόλος της «Νέα Ένωση» είναι καθαρός: ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ, για παροχή υπηρεσιών, ΧΩΡΙΣ ΚΕΡΔΟΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ…».

Ανακοινώθηκε, επίσης, ότι στο πρόγραμμα δράσης του, έχει ως κύριο στόχο την εξυπηρέτηση των παραγωγών με εφόδια σε ανταγωνιστικές τιμές και βρίσκεται σε επαφή με μεγάλους ομίλους για συμφωνίες υπέρ των παραγωγών.

«Σύντομα θα είναι σε πλήρη ανάπτυξη το συγκρότημα της Καλίνδριας για ζωοτροφές όλων των τύπων αλλά και της αλευροβιομηχανίας για κάλυψη όχι μόνο του νομού αλλά και διάθεση σε όλη τη χώρα σε τιμές που ο ανταγωνισμός δεν μπορεί να προσεγγίσει, καθώς η «Νέα Ένωση» λειτουργεί με την αξιωματική αρχή «Υπάρχουμε γιά το συμφέρον των παραγωγών και ΜΟΝΟΝ».

Από τον αγροτικό συνεταιρισμό «Νέα Ένωση» ανακοινώθηκαν επίσης τα εξής:

«Ο νέος αγροτικός συνεταιρισμός νομού Κιλκίς «Νέα Ένωση» εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες στην πολιτική ηγεσία του υπουργείου παραγωγικής ανασυγκρότησης, περιβάλλοντος και ενέργειας καθώς και στην νέα ηγεσία του Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε. για την ουσιαστική εξέταση του αιτήματος διοικητικής θεραπεία σε ό,τι αφορά στην συμμετοχή του για δηλώσεις Ε.Α.Ε. ΟΣΔΕ.

Η κατανόηση και η βοήθεια του υπεύθυνου αγροτικού τομέα του νομού Κιλκίς Παναγιώτη Τσομπανίδη υπήρξε καθοριστική και μαζί με την διοίκηση του νέου αγροτικού συνεταιρισμού Ν.Κιλκίς, «Νέα Ένωση» με σαφήνεια έδωσαν στις ηγεσίες του ΥΠΑΠΕΝ και ΟΠΕΚΕΠΕ να κατανοήσουν πλήρως το θέμα και τις σκοπιμότητες που κρατούσαν εκτός δικτύου εξυπηρέτησης των παραγωγών τον αγροτικό συνεταιρισμό «Νέα Ένωση».

Δηλώνουμε ότι θα εργαστούμε σκληρά για να μην υπάρχουν κερδοσκόποι εις βάρος των παραγωγών.

Υπάρχουμε διότι υπάρχουν οι παραγωγοί και θα στηρίξουμε το έργο τους με κάθε κόστος μας σε συνθήκες, υγιούς ανταγωνισμού στην εξασφάλιση των οποίων αόκνως θα συμβάλλουμε».

Περισσότερα

Γ. Γεωργαντάς στα εγκαίνια της Zootechnia: Το Μάρτιο στον αέρα οι διαγωνισμοί για τα διαχειριστικά σχέδια βόσκησης

Κλείνει η μεγαλύτερη εκκρεμότητα της ελληνικής κτηνοτροφίας Ως μια ευκαιρία επανεκκίνησης της ελληνικής κτηνοτροφίας, χοιροτροφίας, πτηνοτροφίας και αλιείας χαρακτήρισε την […]

Δείτε ακόμα

Να βρεις μιμητές

Μία από τις ευχάριστες “νότες” της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου Κιλκίς της Δευτέρας 23.1.23 υπήρξε αναμφιβόλως η παρουσία πολυμελούς ομάδας […]