Πολιτική

Δήλωση Π.Τονικίδη μετά το αποτέλεσμα των εθνικών εκλογών της 21ης Μαΐου

Μετά το αποτέλεσμα των εθνικών εκλογών της 21ης Μαΐου, θα ήθελα να ευχαριστήσω εκ βάθους καρδίας όσους στήριξαν το ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία στο νομό Κιλκίς και προσωπικά την υποψηφιότητα μου, έστω και κάτω από αυτές τις αντίξοες συνθήκες, αλλά και όλους όσους δεν μπορέσαμε να πείσουμε για το πρόγραμμα μας, αλλά μας άκουσαν με προσοχή.

Ήδη πριν την αρκετά καθυστερημένη ανακοίνωση της υποψηφιότητας μου από τα όργανα του κόμματος, δημιουργήθηκαν πολλά ερωτηματικά και ένα κλίμα έντασης στις τάξεις του κόμματος σε επίπεδο νομού Κιλκίς, το οποίο προσπάθησα να αμβλύνω με τις πολιτικές μου παρεμβάσεις, αναδεικνύοντας τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ και την ανάγκη να πορευθούμε όλοι μαζί συλλογικά.

Ο αγώνας αυτός δεν είναι προσωπικός και ποτέ δεν τον αντιλήφθηκα έτσι. Έδωσα μαζί με τους συντρόφους μου έναν έντιμο αγώνα χωρίς εντάσεις, και όσοι παρακολούθησαν από κοντά την εκστρατεία μου, το αντιλήφθηκαν πλήρως.

Εξαρχής προέταξα την ανάγκη να καταδικαστεί στη συνείδηση του ελληνικού λαού η νεοφιλελεύθερη πολιτική της ΝΔ και να αναδειχθεί το κοινωνικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, με αλληλεγγύη στους μη προνομιούχους συμπολίτες μας και αποκατάσταση του κράτους δικαίου.

Η ήττα των εκλογών ήταν οδυνηρή τόσο στην επικράτεια όσο και στον τόπο μας.

Θα αγωνιστώ και πάλι με όλες μου τις δυνάμεις, ώστε στις 25 Ιουνίου να αλλάξει το αποτέλεσμα και ο ΣΥΡΙΖΑ Π/Σ να καταφέρει να αναδείξει στην κοινωνία το προοδευτικό του πρόγραμμα διακυβέρνησης.

Θα ήθελα να συγχαρώ τους εκλεγμένους βουλευτές του νομού μας, τον Γιώργο Γεωργαντά, τον Στέφανο Παραστατίδη και τον Πέτρο Παππά και να τους ευχηθώ καλή επιτυχία στα νέα τους καθήκοντα.

Τέλος, δηλώνω παρών στην κοινωνία του Κιλκίς και στο κόμμα μας και θα είμαι εδώ στα επόμενα βήματα, όσο δύσκολα κι αν φαντάζουν.

Με εκτίμηση

Παύλος Σ. Τονικίδης

Περισσότερα

Στ.Παραστατίδης: Τρεις προτάσεις για την αποκατάσταση της φορολογικής δικαιοσύνης στη χώρα και την αναδιανομή του πλούτου

Παρουσίασε στοιχεία για το φορολογικό πλαίσιο στη χώρα, αλλά και τις προτάσεις του ΠΑΣΟΚ Στο κάδρο της πολιτικής επικαιρότητας φαίνεται […]

Δείτε ακόμα

Η ΕΤΒΑ ΒΙ.ΠΕ Α.Ε. και η ΔΙΒΙΠΕΚ Α.Ε. υπέγραψαν Μνημόνιο Συναντίληψης για την αναθεώρηση του Ρυμοτομικού Σχεδίου στο Επιχειρηματικό Πάρκο Κιλκίς

Στην υπογραφή Μνημονίου Συναντίληψης για την αναθεώρηση του Ρυμοτομικού Σχεδίου προχώρησαν την Τρίτη 30 Μάϊου 2023, η ΕΤΒΑ ΒΙΠΕ Α.Ε. […]