Αθλητισμός

Η κιλκισιώτικη παρουσία στον διεθνή νυκτερινό ημιμαραθώνιο της Θεσσαλονίκης

Πάνω από 21.000 αθλητές κάθε ηλικίας «πλημμύρισαν» το Σάββατο 8.10.16 τους δρόμους της Θεσσαλονίκης, τρέχοντας στον 5ο διεθνή νυχτερινό ημιμαραθώνιο.

Όλη η πόλη έλαμψε από το μεγαλύτερο δρομικό πάρτυ της χώρας.

Ο αγώνας «έσπασε» για άλλη μία χρονιά επίδοση συμμετοχών, με περισσότερες από 4.000 και 17.000 δρομείς στο δρόμο των 21χλμ και 5χλμ αντίστοιχα.

Για δεύτερη φορά μέσα σε δεκαπέντε μόλις μήνες ζωής, ο σύλλογος δρομέων υγείας Κιλκίς, έδωσε δυναμικό «παρών» στην εκδήλωση με επτά γυναίκες και 16 άντρες που σημείωσαν πολύ καλές επιδόσεις και απόλαυσαν τον αγώνα.

«Οι 14 συμμετοχές στον ημιμαραθώνιο (2 γυναίκες και 12 άντρες) δείχνουν για άλλη μία φορά ότι το δρομικό κίνημα, που βιώνει μεγάλη άνθηση παγκοσμίως, έχει κατακτήσει και την πόλη μας.

Όλο και περισσότεροι συμπολίτες μας τρέχουν πια πάνω σε καθημερινή βάση, τόσο στο γήπεδο όσο και στα γύρω μονοπάτια της περιοχής, αντιλαμβανόμενοι τα ξεκάθαρα οφέλη της δρομικής άσκησης» αναφέρεται στην σχετική ανακοινωση που καταλήγει ως εξής: «…Ποτέ δεν είναι αργά για να αρχίσετε το τρέξιμο.

Ο σύλλογος δρομέων υγείας Κιλκίς είναι εδώ για όλους, τόσο για εσάς που ψάχνετε παρέα για να ξεκινήσετε όσο και για εσάς που θέλετε να βελτιώσετε τις επιδόσεις σας και να δοκιμάσετε τα οφέλη της ομαδικής προπόνησης και συμμετοχής σε μεγάλους αγώνες. Για οποιαδήποτε πληροφορία θα μας βρείτε στο www.sdyk.gr».

Περισσότερα
Δείτε ακόμα