Αθλητισμός

Σε διεθνή διοργάνωση στο Μιλάνο οι παλαίμαχοι του Κιλκισιακού

Σε διεθνή διοργάνωση συμμετέσχον οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του ΟΑ Κιλκισιακού. Οι αγώνες διεξήχθησαν στην πόλη Ισπρα 60 χιλιόμετρα βορείως του Μιλάνου με την συμμετοχή ομάδων από Ιταλία, Βέλγιο, Ρουμανία και Ελλάδα.
Στον πρώτο αγώνα η ομάδα των παλαιμάχων του Κιλκισιακού νίκησε με 2-1 την αντίστοιχη των Ρουμάνων με τέρματα των Τομπουλίδη και Δελήπαλτα.palaimaxoi_italia (7)
Στον δεύτερο αγώνα γνώρισε την ήττα από τους Βέλγους μιας και η ομάδα αγωνίστηκε χωρίς τον βασικό τερματοφύλακα Μιχαηλίδη λόγω τραυματισμού. Την θέση του πήρε ο …..ανέτοιμος Π. Κουραλίδης!
Παρά την ήττα η ομάδα των παλαιμάχων του Κιλκισιακού διεκδικούσε την επόμενη ημέρα την πρωτιά, εάν βέβαια κέρδιζε τους Ιταλούς που ήδη είχαν δύο νίκες με Βέλγους και Ρουμάνους. Η κακοτυχία όμως ξαναβρήκε την ομάδα! Αυτήν την φορά δεν κατάφεραν… να φτάσουν στο γήπεδο εξ αιτίας βλάβης του λεωφορείου! Έτσι η ομάδα αποκλείστηκε και κατετάγη τέταρτη!
Κατά την διάρκεια της παραμονής στην Ισπρα οι παλαίμαχοι είχαν την ευκαιρία, ακολουθώντας το πρόγραμμα που ετοίμασαν οι Ιταλοί, να επισκεφτούν πανέμορφες σε φυσικό κάλλος περιοχές της λίμνης Ματζόρε στα σύνορα με την Ελβετία. Επισκέφτηκαν τα νησιά Μάντρε και Μπέλλα με τα εκπληκτικά σε πλούτο και ομορφιά παλάτια της οικογένειας του καρδινάλιου Μπορρομέo.palaimaxoi_italia (12)
Στην πόλη Βαρέζε το βράδυ της δεύτερης ημέρας οι παλαίμαχοι παρακολούθησαν το κονσέρτο του ελληνικού συγκροτήματος «Εν Χορδαίς» με βυζαντινή μουσική και τραγούδια της Πόλης.
Τις επόμενες ημέρες επισκέφτηκαν το Μιλάνο και κατά την επιστροφή τους προς την Ρώμη την Φλωρεντία. Αφού διανυκτέρευσαν στην Ρώμη και ξεναγήθηκαν την επόμενη στην Αιώνια Πόλη, πέταξαν για Θεσσαλονίκη.
Στην αποστολή συμμετέσχαν οι Σ. Μιχαηλίδης, Γ. Παναγιωτίδης, Σ. Καραμπίδης, Ν. Κωτάκης, Λ. Δελήπαλτας, Χ. Παπαδόπουλος, Χ. Τομπουλίδης, Γ. Χοτζούδης, Π. Γεωργιάδης, Χ. Παπαδόπουλος, Π. Σιδηρόπουλος, Σ. Λαζαρίδης, Ι. Ιωαννίδης, Π. Δουλκερίδης, Χ. Κετικίδης, Χ. Ζαμανόπουλος. Π. Κούσης και Χ. Καρυπίδης. Μαζί τους αγωνίστηκε και ο οδηγός του λεωφορείου Α. Ζουρνατζίδης. Ήταν ακόμη μαζί τους και οι φίλοι της ομάδας Γ. Σαββίδης, Κ. Ανδριανίδης, Π. Κουραλίδης, Α. Γισάρης και Στρ. Χοτζούδης.

Περισσότερα

Πνεύμα διεκδίκησης

Τα τελευταία χρόνια ακολουθούν ανοδική πορεία οι δείκτες απήχησης, συμμετοχής, διοργανωτικής επάρκειας και αγωνιστικής επιτυχίας όλοι οι αγώνες ορεινού δρόμου […]

Δείτε ακόμα

Θα συνεχισθεί και αλλού

Ο μεγάλος νικητής των πρόσφατων εκλογών στην Ολλανδία ήταν το υπερσυντηρητικό κόμμα του Γκέερτ Βίλντερς με την ομοϊδεάτισσα του Μαρίν […]