Διεθνής επιτυχία του Γιώργου Κορακίδη του Γ.Σ.Μανδρών

Αθλητισμός /

Μία ακόμη επίλεκτη μονάδα του Γ.Σ. Μανδρών προστέθηκε στην χορεία εκείνων, που μετά τις περιφερειακές και πανελλήνιες επιτυχίες και διακρίσεις τους προσέθεσαν στο ενεργητικό τους και διεθνείς.

Πρόκειται για τον 17χρονο ρίπτη Γιώργο Κορακίδη, που διακρίθηκε στην διεθνή συνάντηση κλασικού αθλητισμού Ελλάδος-Κύπρου παίδων, οι αγώνες της οποίας διεξήχθησαν την Τετάρτη 5.8.15 στο στάδιο Αλκαζάρ της Λάρισας.

Ο πολλά υποσχόμενος αθλητής έλαβε μέρος στο αγώνισμα της σφυροβολίας, όπου κατέλαβε την τρίτη θέση της κατάταξης και κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο, με καλύτερη βολή 62,30 μ., επιβεβαιώνοντας για άλλη μία φορά την αισθητή πρόοδό του τον τελευταίο καιρό.

Συγχρόνως έδειξε, ότι, εφ’ όσον δεν λειτουργήσουν αντικειμενικοί ανασταλτικοί παράγοντες σ’ αυτήν την πρόοδο, πληροί τις αγωνιστικές προϋποθέσεις αλλά και έχει τις δυνατότητες να διακριθεί και στην κατηγορία των εφήβων, διεκδικώντας περαιτέρω ανάδειξη και καταξίωση και ενισχύοντας ακόμη περισσότερο την παράδοση, που δημιούργησε την τελευταία εικοσαετία στις ρίψεις ο ΓΣ Μανδρών, αλλά και την έντονη παρουσία του συλλόγου του νομού Κιλκίς στα «σαλόνια» του ελληνικού κλασικού αθλητισμού.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Διήμερη επίσκεψη στο Κιλκίς του επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης «Πράξεις για τη Μακεδονία» Χρήστου Παπαστεργίου

Διήμερη επίσκεψη στο δήμο Κιλκίς θα πραγματοποιήσει, αύριο Πέμπτη 9 και την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου, κλιμάκιο στελεχών της περιφερειακής παράταξης, […]