Αθλητισμός

Διενεργήθηκαν προαγωγικές εξετάσεις ζωνών τέκβον-ντο της Τόλμης Κιλκίς


Διενεργήθηκαν την Τετάρτη 24.6.15, στην αίθουσα τελετών του πνευματικού κέντρου της ιεράς μητροπόλεως Πολυανής και Κιλκισίου, οι προαγωγικές εξετάσεις ζωνών τέκβον-ντο αθλητών και αθλητριών της Τόλμης Κιλκίς.
Ολοι οι εξετασθέντες επέδειξαν ζήλο και πάθος, «κερδίζοντας» τις εντυπώσεις σε όλες τις δοκιμασίες, που ήταν πούμσε (κινήσεις κατά υποθετικοιύ αντιπάλου), τεχνική χεριών και ποδιών, κινησιολογιά, θραύσεις και θεωρία, όλα αυτά σύμφωνα με τις προδιαγραφές της κάθε κατηγορίας ζώνης.
Όσον αφορά στην μαύρη ζώνη, στην δοκιμασία υποβλήθηκε με επιτυχία ο μοναδικός υποψήφιος Αγαθοκλής Γκιουλέκας.
Την εξεταστική επιτροπή συγκροτούσαν οι Ιωακείμ Πεχλιβάνης (επτά νταν Κουκκιβόν), και Γρηγόρης Χαμαλίδης (έξι νταν ευρωπαϊκής ομοσπονδίας), οι οποίοι και εξέφρασαν την ικανοποίησή τους γιά το επίπεδο όλων των εξετασθέντων στελεχών της Τόλμης.

Γιά τα νταν
Εν τω μεταξύ άλλα δύο στελέχη της Τόλμης διεκδίκησαν νταν στην μαύρη ζώνη, στις σχετικές εξετάσεις που διενεργήθηκαν την Κυριακή 21.6.15, στο κλειστό γυμναστήριο «Αλέξανδρος Νικολαϊδης» Θεσσαλονίκης, από εξαμελή επιτροπή της ελληνικής ομοσπονδίας τέκβον-ντο (ΕΛΟΤ).
Ετσι, ο Κυριάκος Κωνσταντινίδης εξετάσθηκε γιά το τρίτο νταν στην μαύρη ζώνη, ενώ η Σταυρούλα Γεκτίδου γιά το πρώτο.
Τα αποτελέσματα αναμένονται.
Τέλος, ο σύλλογος ανακοίνωσε την συμμετοχή του σε πρόγραμμα της κατασκήνωσης «Χάππυ Νταίυ», από τις 3 έως τις 10.8.15 ενώ η νέα αγωνιστική περίοδος θα ξεκινήσει την 1η Σεπτεμβρίου.

Περισσότερα

Ο κατάλληλος αριθμός

Η συνδυασμένη κρίση των τελευταίων χρόνων, επί δεκαετία οικονομική, επί τριετία υγειονομική και την τελευταία διετία ενεργειακή, επέτεινε τις συνέπειες […]

Δείτε ακόμα