Αθλητισμός

Διενεργήθηκαν στον Άθλο Κιλκίς οι εξετάσεις γιά τις έγχρωμες ζώνες

Διενεργήθηκαν την Κυριακή 12.6.16, στην αίθουσα του πνευματικού κέντρου της ιεράς μητροπόλεως Πολυανής και Κιλκισίου, οι προαγωγικές εξετάσεις τεκβον-ντόκα του Άθλου Κιλκίς στις έγχρωμες ζώνες.
Στο σχετικό ενημερωτικό δελτίο αναφέρονται, μεταξύ άλλων, και τα εξής:
«…Η διαδικασία αυτή γίνεται δύο φορές το χρόνο, όπως ορίζει η ελληνική ομοσπονδία, που χορηγεί επισήμως τα σχετικά διπλώματα.

Προϋπόθεση για την προαγωγή είναι η συμπλήρωση του χρόνου με συνεχή άσκηση και γνώση της ανάλογης ύλης ανά κατηγορίας. Οι αθλητές του συλλόγου εκτέλεσαν την ύλη που αντιστοιχεί στην ανάλογη ζώνη. Αυτή αποτελείται από κινήσεις κατά υποθετικού αντιπάλου (πούμσε), τεχνικές κινήσεων, τεχνικές ποδιών – χεριών, κινησιολογία, ευλυγισία, θραύσεις, θεωρία και αγωνιστική επίδειξη.

Οι συμμέτοχη φιλών και συγγενών των αθλητών του σωματείου υπήρξε αθρόα. Όλοι παρακολούθησαν ένα εντυπωσιακό θέαμα, με τους μικρούς αθλητές μας να «κλέβουν», όπως πάντα, την «παράστασή» τους. Ο συνολικός χρόνος για την απόκτηση της μαύρης ζώνης στην ΕΛΟΤ είναι έξι χρόνια και πάνω, με συνεχή άσκηση και αποκλειστική ευθύνη των προπονητών του συλλόγου.

Ο προπονητής του Άθλου Κωνσταντίνος Πουντζουκίδης συνεχάρει όλους τους αθλητές, μικρούς και μεγάλους, για την άψογη συμπεριφορά και εκτέλεση των ασκήσεων τους.

«Στόχος είναι… το καλύτερο με πολλή δουλειά, γνώση και ποιότητα» δήλωσαν τόσο ο κ. Πουντζουκίδης όσο και ο έφορος Αναστάσιος Μουτσάκης, οι οποίοι ευχαρίστησαν τους γονείς για την στήριξη στην προσπάθεια, που καταβάλλουν με κοινό στόχο την σωστή διαπαιδαγώγηση των παιδιών, αλλά και για την εμπιστοσύνη που δείχνουν προς το πρόσωπο τους. Ακολούθησε μικρή γιορτή με την απονομή των διπλωματών των ζωνών και προσφορά εδεσμάτων στους αθλητές».

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Νέοι… ούτε για δείγμα!

Μνημόσυνο σε χωριό του νομού, με τον εφημέριο ιερέα να συνοδεύεται στην τελετή από δύο ηλικιωμένους… άνω των 80! Νέοι […]