Αθλητισμός

“Έλαμψαν” οι Κιλκισιώτες ρίπτες στα Διασυλλογικά πρωταθλήματα νέων και εφήβων, με δύο πρωτιές από τον Π.Τζαμτζή

Διανύουμε την εποχή της “ηγεμονίας” του ΓΣ Μανδρών στις ρίψεις, ιδιαιτέρως δε σε σφυροβολία και δισκοβολία!

Οι επίλεκτες μονάδες του “φρόντισαν” γιά την επαλήθευση και στην τελική φάση των διασυλλογικών πρωταθλημάτων εφήβων (Κ20) και νέων (Κ23), οι αγώνες των οποίων διεξήχθησαν το Σάββατο13.5.23, στο δημοτικό στάδιο Σερρών.

Έτσι, στην σφυροβολία του πρωταθλήματος εφήβων (σφύρα 6 κιλών) τα στελέχη του συλλόγου του νομού Κιλκις κατέκτησαν και τα τρία μετάλλια: Το χρυσό ο Παύλος Τζαμτζής με 62,50 μ., το ασημένιο ο Δημήτρης Στεργίου με 61,26 μ. και το χάλκινο ο Στέλιος Κώστογλου με 44,73 μ..

Στο αντίστοιχο πρωτάθλημα νέων (σφύρα 7,260 κιλών) ο Γιάννης Κορακίδης πρόσθεσε άλλον ένα “κρίκο” στην “αλυσίδα” των επιτυχιών του, κατακτώντας το ασημένιο μετάλλιο με 65,58 μ..

Ο Παύλος Τζαμτζής πρώτευσε και στην δισκοβολία εφήβων (δίσκος 1,750 κιλού) με νέα ατομική επίδοση 50,62 μέτρων, ενώ στο ίδιο αγώνισμα κατετάγησαν ένατος ο Δημήτρης Στεργίου με 35,57 μ. και δέκατος ο Στέλιος Κώστογλου με 33,03 μ..

Από την πλευρά του ο Γιάννης Κορακίδης εμπλούτισε την συλλογή του με ένα ακόμη μετάλλιο, το χάλκινο στην δισκοβολία νέων (δίσκος 2 κιλών) με 41,13μ..

“Παρών” Ε. Παυλίδη

Στην δισκοβολία εφήβων έδωσε το “παρών” και ο Βαγγέλης Παυλίδης του Αίαντος Κιλκίς, καταλαμβάνοντας την τέταρτη θέση με 41,43 μ. και επιβεβαιώνοντας και αυτός την κατάταξή του μεταξύ των επιλέκτων νέων όσο και φερελπίδων μονάδων του κιλκισιώτικου αθλητισμού στις ρίψεις.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Οι αγάπες… «πληγώνουν»

Πληροφορηθήκαμε από τον πρόεδρο του εργατικοϋπαλληλικού κέντρου Κιλκίς (ΕΚΚ) Τάσο Καπνίδη, ότι η άτυχη εργαζομένη στον δήμου Κιλκίς, η οποία […]

Συγχαρητήριο του «Μαχητή»

Το δημοσιογραφικό συγκρότημα του «Μαχητή» συγχαίρει θερμά την Χριστίνα Ζώτου από τον Καμπάνη: -Για τις άριστες κύριες και μεταπτυχιακές σπουδές […]