Αθλητισμός

«Διαπιστευτήρια» και στην Πτολεμαϊδα από τους «μικρούς» της σχολής του Κιλκισιακού

Συνεχίσθηκαν οι αγωνιστικές δραστηριότητες της σχολής ποδοσφαίρου του Κιλκισιακού. Ετσι, το απόγευμα της Κυριακής 7.6.15 έλαβε μέρος στην διοργάνωση ηλικιακών κατηγοριών του Βυζαντινού Αετού Εορδαίας. Αγωνίσθηκαν τα τμήματα παμπαίδων, προπαίδων, μικρών προπαίδων και πολύ μικρών προπαίδων.
Γιά ακόμη μία αφορά και παρά το γεγονός ότι το ταξίδι ήταν μεγάλο, η συμμετοχή των μικρών ποδοσφαιριστών υπήρξε μαζική με τους γονείς να στέκονται στο πλευρό τους, και να τους ακολουθούν γιά ακόμη μία διοργάνωση.
2
Αν και ο καιρός πήγε να χαλάσει γιά λίγο την πολύ ωραία εκδήλωση, που είχε ετοιμάσει ο τοπικός Βυζαντινός τα παιδιά ξεπέρασαν τις δύσκολες συνθήκες, και «επέδωσαν» στο γήπεδο τα «διαπιστευτήριά» τους. Αντίπαλοι μόνο στο γήπεδο ο Βυζαντινός Αετός Πτολεμαϊδος, ο Τιτάν Σερβίων και ο Ηρακλής Πτολεμαϊδας.
Ατυχοι στάθηκαν οι παμπαίδες που λίγο πριν το τέλος έχασαν την πρόκριση γιά τον τελικό ενώ στην «ρώσικη ρουλέτα» των πέναλτυ έχασαν την πρόκριση γιά τον μεγάλο τελικό και οι προπαίδες του Στάθη Πορφυρίδη, με τις δύο ομάδες να ηττώνται τελικώς από τον Ηρακλή Πτολεμαϊδος.
Η σχολή του Κιλκισιακού συνεχίζει κανονικά τις προπονήσεις στις εγκαταστάσεις του Σαλάτς, με την γιιορτή λήξης να έχει προγραμματισθεί γιά την Παρασκευή 19.6.15.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Σωματείο εργαζομένων νοσοκομείου Κιλκίς: «Εσωτερική διασπορά Covid-19 σε ασθενείς της Παθολογικής κλινικής με τρεις θανάτους»

Το διοικητικό συμβούλιο του σωματείου εργαζομένων του γενικού νοσοκομείου Κιλκίς καταγγέλλει εσωτερική διασπορά Covid-19 σε ασθενείς της Παθολογικής κλινικής με […]