Κοινωνία

Διανομή τροφίμων–προϊόντων στο Κιλκίς

Ο δήμος Κιλκίς ως εταίρος της κοινωνικής σύμπραξης Π.Ε. ΚΙΛΚΙΣ θα πραγματοποιήσει διανομή, την Πέμπτη 5.3.20 και την Παρασκευή 6.3.20 από τις 9 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι πίσω από το κτίριο της περιφερειακής ενότητας Κιλκίς (Ανδρέα Παπανδρέου 3) στα πλαίσια του προγράμματος ΤΕΒΑ, τα εξής είδη:

Κάθε ωφελούμενος θα παραλάβει τα εξής νωπά προϊόντα :

1. ΒΟΕΙΟ ΚΡΕΑΣ Τεμάχια 1 – Βάρος 1 kg
2. ΧΟΙΡΙΝΟ ΚΡΕΑΣ Τεμάχια 1 – Βάρος 1 kg
3. ΤΥΡΙ ΦΕΤΑ Τεμάχια 1 – Βάρος 0.5 kg
4. ΤΥΡΙ ΗΜΙΣΚΛΗΡΟ Τεμάχια 1 – Βάρος 0.5 kg
5. ΑΚΤΙΝΙΔΙΑ Τεμάχια 2 – Βάρος 2 kg

Σύνολο κιλών ανά ωφελούμενο 5 κιλά.

Κάθε ωφελούμενος με βρέφος θα παραλάβει επιπλέον τα εξής Ξηρά-Βρεφικά προϊόντα:
1. ΚΡΕΜΑ ΤΥΠΟΥ ΦΑΡΙΝ ΛΑΚΤΕ Τεμάχια 4 Βάρος 0,250 kg
2. ΚΡΕΜΑ ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΩΝ Τεμάχια 4 Βάρος 0,225 kg
3. ΓΑΛΑ Μακράς διάρκειας Τεμάχια 4 Βάρος 1,0 lt

Σύνολο κιλών ανά ωφελούμενο: 5,9 κιλά

Κάθε ωφελούμενος με βρέφος θα παραλάβει επιπλέον τα εξής ΒΥΣ-Βρεφικά προϊόντα:
1. ΒΡΕΦΙΚΕΣ ΠΑΝΕΣ 4 Συσκευασία με 200 τμχ.
2. ΜΩΡΟΜΑΝΤΗΛΑ 4 Συσκευασία με 288 τμχ.

Σύνολο τεμαχίων ανά ωφελούμενο: 4 συσκευασίες.

Οι δικαιούχοι πρέπει να έχουν μαζί τους τον αριθμό ΑΜΚΑ, την αστυνομική τους ταυτότητα ή άλλο νομιμοποιητικό έγγραφο ταυτοπροσωπίας τους, στην περίπτωση που τα προϊόντα παραληφθούν αυτοπροσώπως.

Εάν η παραλαβή γίνει από τρίτο άτομο, χρειάζεται εξουσιοδότηση και η αστυνομική του ταυτότητα ή άλλο νομιμοποιητικό έγγραφο ταυτοπροσωπίας.

Επισημαίνεται ότι λόγω του μεγάλου όγκου και βάρους των προϊόντων (κυρίως για τις πολυμελείς οικογένειες), απαιτείται από τους ωφελούμενους μεταφορικό μέσο για να μεταφέρουν τα τρόφιμα που θα παραλάβουν.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Δικαίωμα παραλαβής τροφίμων έχουν όλοι οι παλαιοί δικαιούχοι του κοινωνικού επιδόματος αλληλεγγύης (ΚΕΑ) που συνεχίζουν να παίρνουν το επίδομα και όσοι εντάχθηκαν ως νέοι δικαιούχοι μέχρι και δύο μήνες πριν τη διανομή 2019.

Επειδή στις προηγούμενες διανομές διαπιστώθηκε ότι πολλοί δικαιούχοι δεν ενημερώθηκαν με τηλεφωνικά μηνύματα παρακαλούνται να σπεύσουν στα αρμόδια γραφεία των Δήμων ή στους λογιστές τους και να ελέγξουν:
1. Αν δήλωσαν ότι επιθυμούν να παίρνουν τα τρόφιμα
2. Τους δηλωθέντες αριθμούς τηλεφώνων τους, καθώς και τα δηλωθέντα
σημεία παραλαβής των προϊόντων.

Τηλέφωνα Επικοινωνίας: Για το δήμο Κιλκίς: 23413.52283 και 23413-52284 για την περιφερειακή ενότητα Κιλκίς : 23413-53604, 23413-50154

Περισσότερα

Δρ Τριαντάφυλλος Στυλιανόπουλος, το «διαμάντι» της επιστημονικής έρευνας στον «πόλεμο» εναντίον του καρκίνου

Της Βασιλικής Μιχοπούλου* Ο δρ Τριαντάφυλλος Στυλιανόπουλος έχει λάβει έξι φορές υψηλού κύρους χρηματοδότηση από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Έρευνας σχεδόν […]

Δείτε ακόμα

ΛΑΝΑΡΑΔΕΣ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ

(Στον υπέροχο φίλο μου Γιάννη Σαββόπουλο) Λαναράς ή λαναριτζής ήταν ο τεχνίτης που επεξεργαζόταν το προερχόμενο από το κούρεμα των […]

Απεδείχθη, ότι… χρειάζονται

Συγκαταλέγεται στα θέματα, στα οποία η στήλη κατά καιρούς αναφέρεται με αρνητικό σχολιασμό, καθώς από τότε, που ανέκυψε, συνεχίζει να […]