Πολιτισμός

Η καθιερωμένη γιορτή λήξης της κυνηγετικής περιόδου

Παρουσία τριακοσίων και πλέον κυνηγών, ο κυνηγετικός σύλλογος Κιλκίς έκοψε την βασιλόπιτά του και πραγματοποίησε το καθιερωμένο γλέντι λήξης της κυνηγετικής περιόδου, στο φυλάκιο της Μαυροπλαγιας.

Άφθονη φασολάδα, κρασί, τσίπουρο και πλούσια εδέσματα προσφέρθηκαν απλόχερα σε όλους τους παρευρεθέντες κυνηγούς και φίλους.
ΚΥΝΗΓΟΙ
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι βουλευτές Κιλκίς, Γιώργος Γεωργαντάς και Χρήστος Χατζησάββας, ο δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Σισμανίδης, οι αντιδήμαρχοι κκ Βαφειάδης, Νικολαΐδης και Πιπερίδης, ο περιφερειακός σύμβουλος Ανδρέας Βεργίδης, η πρώην βουλευτής Ειρήνη-Ελένη Αγαθοπούλου, η επικεφαλής του δημοτικού συνδυασμού της ελάσσονος μειοψηφίας «ΑλλάΖΩ» Ιωάννα Ρούσσου, ο διοικητής της πυροσβεστικής υπηρεσίας, ο πρόεδρος, ο γενικός γραμματέας και ο επιστημονικός συνεργάτης της κυνηγετικής ομοσπονδίας Μακεδονίας-Θράκης, οι πρόεδροι των κυνηγετικών σύλλογων Σερρών, Αξιούπολης, Πολυκάστρου, Μαυροθάλασσας και Σιδηροκάστρου, εκπρόσωποι του δασαρχείου Κιλκίς, πολλοί θηροφύλακες και πλήθος κόσμου.

«Ο πρόεδρος του συλλόγου Γιάννης Καραΐτης και το διοικητίκο συμβούλιο εκφράζουν τις θερμές τους ευχαριστίες σε όλους», αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση.

Περισσότερα

Στα ‘’Ελευθέρια’’ του δήμου Κιλκίς μεταφέρεται η έκθεση του Ιδρύματος της Βουλής των Ελλήνων ‘’Σήκω ψυχή μου!… Εικόνες και μουσικές των προσφύγων του ’22″

O δήμος Κιλκίς εγκαινιάζει μια πολύ αξιόλογη συνεργασία με το Ίδρυμα της Βουλής των Ελλήνων για τον Κοινοβουλευτισμό και τη […]

Δείτε ακόμα