Γενικά

Διαμαρτυρίες κατά του δήμου Κιλκίς από σχολεία γιά μη τοποθέτηση στεγάστρου σε στάση

Αποδέκτης διαμαρτυριών μαθητών, εκπαιδευτικών και εκπροσώπων συλλόγων γονέων του 1ου λυκείου και του 1ου επαγγελματικού λυκείου Κιλκίς έγινε το δημοσιογραφικό συγκρότημα του «Μαχητή».

Οι διαμαρτυρίες στρέφονται κατά του δήμου Κιλκίς για το χρονίζον θέμα της μη τοποθετήσεως στεγάστρου στην στάση του λεωφορείου πριν την είσοδο των εν λόγω σχολείων, στην περιοχή των παλαιών σφαγείων και Σαλάτς του Κιλκίς.

Οι διαμαρτυρόμενοι τονίζουν, ότι το θέμα έχει τεθεί πριν πολύ καιρό και καταλογίζουν αδιαφορία στην δημοτική αρχή, «εξ αιτίας της οποίας οι μαθητές των δύο σχολείων θα αντιμετωπίσουν πρόβλημα, ιδίως τους χειμερινούς μήνες κατά τους οποίους θα είναι εκτεθειμένοι στις συχνότερες κατά την διάρκειά τους δυσμενείς καιρικές συνθήκες.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, του θέματος είχε επιληφθεί ο αείμνηστος αντιδήμαρχος τεχνικών έργων Νίκος Ταχτσίδης, όμως μετά τον αιφνίδιο θάνατό του αυτό έμεινε «μετέωρο».

Η σύνταξη του δημοσιογραφικού συγκροτήματος του «Μαχητή» απευθύνθηκε στον διάδοχό του Ανέστη Πογέλη, ο οποίος δήλωσε ότι έχει ανατεθεί η προβλεπόμενη μελέτη για την τοποθέτηση στεγάστρου στο συγκεκριμένο σημείο, και η τοποθέτησή του, αναμένεται εντός του Νοεμβρίου.

Σημειώνεται, ότι τις αντιδράσεις της σχολικής κοινότητας των δύο προαναφερθέντων σχολείων «πυροδότησε» το γεγονός, ότι πριν από αρκετό χρονικό διάστημα ο δημοτικός σύμβουλος Νίκος Τατίδης είχε εξασφαλίσει στέγαστρο, κατασκευασμένο από την εταιρία του αείμνηστου Βασίλη Σεργιαννίδη «Πρεκονστρούκτα», με προοπτική να τοποθετηθεί με την μορφή της δωρεάς, όμως, όπως υποστηρίζουν, «η δημοτική αρχή δεν «πήρε ζεστά» την περίπτωση, επιδεικνύοντας ανεξήγητη αδιαφορία».

Περισσότερα

Σε 24ωρη απεργία οι εργαζόμενοι στα κέντρα πρόληψης εξαρτήσεων και προαγωγής της ψυχοκοινωνικής υγείας

Σε 24ωρη απεργία κατέρχονται, την Τετάρτη 28.2.24, οι εργαζόμενοι στα κέντρα πρόληψης των εξαρτήσεων και προαγωγής της ψυχοκοινωνικής υγείας, αντιτιθέμενοι […]

Συνάντηση δημάρχου Κιλκίς με την πρόεδρο και τα στελέχη του ‘’Νηρέα’’ για τα Κέντρα Πρόληψης

Επίσκεψη στον δήμαρχο Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη πραγματοποίησαν χθες η πρόεδρος του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας […]

Δείτε ακόμα

Φωτοσχόλιο

Από την επίσκεψη του βουλευτή ΠΑΣΟΚ νομού Κιλκίς Στέφανου Παραστατίδη στο συνοριακό σταθμό των Ευζώνων