Αθλητισμός

Διαμαρτυρία της Α.Π.Ο. Αναγέννησης Πλαγιάς γιά τον αγώνα με την Χρυσούπολη

Ανακοίνωση σε βάρος της ομάδας του Νέστου Χρυσούπολης και της διαιτησίας εξέδωσε η διοίκηση της Α.Π.Ο. Αναγέννησης Πλαγιάς. Η ομάδα της Πλαγιάς νιώθει αδικημένη και διαμαρτύρεται για τα εις βάρος της διαιτητικά λάθη στο παιχνίδι με τον Νέστο Χρυσούπολης στην οποία αναφέρει τα εξής:

“Την Κυριακή όσοι ήμασταν παρόντες στο γήπεδο Χρυσούπολης είδαμε με τα μάτια μας πως διαμορφώθηκε το αποτέλεσμα του αγώνα.

Ενώ ο αγώνας καλύφθηκε από βίντεο (σε κάθε εντός έδρας αγώνα ανέβαζουν το βίντεο του αγώνα την ίδια ημέρα), από την Κυριακή προσπαθούμε να βρούμε το συγκεκριμένο βίντεο για να το δείξουμε στους ποδοσφαιριστές μας.

Όχι για να δούμε τα τραγικά ατομικά λάθη του διαιτητή, άνθρωπος είναι και αυτός κάνει λάθη, όπως κάνουν οι προπονητές όπως κάνουν οι ποδοσφαιριστές.

Άπλα χρειαζόμαστε το βίντεο για να μάθουμε ως ομάδα πως θα διαχειριζόμαστε μια τέτοια συγκεκριμένη κατάσταση, όταν δηλαδή δεν σου δίνουν στο 50′ πεντακάθαρο πέναλτι για να έρθει το ματς στα ίσα και όταν στο 59′ ενώ η μπάλα είναι πεντακάθαρα 1 μέτρο έξω από την γραμμή της εστίας δείχνει την σέντρα για το 2-0.

Ανεβάστε φίλοι του Νέστου το βίντεο του αγώνα, το θέλουμε απλά για να δουλέψουμε και να μάθουμε να διαχειριζόμαστε τέτοιες καταστάσεις για να ξεχωρίζουμε γιατί ήμαστε σίγουροι τέτοιες καταστάσεις δεν ξέρει καμιά άλλη ομάδα της κατηγορίας να διαχειρίζεται.

Έμεις η ΟΜΑΔΑ του ΚΙΛΚΙΣ όπως λέτε η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΛΑΓΙΑΣ σε κάθε παιχνίδι θα αγωνιζόμαστε σαν το πιο μεγάλο Τελικό του πλανήτη και στο τέλος θα κάνουμε το ταμείο μας.

Είναι άδικο να συμβαίνουν αυτά και να χτυπάτε κύριοι μια τόσο ΥΓΙΕΙ και σωστά Δομημένη ΟΜΑΔΑ Αγωνιστικά και Οικονομικά !

Κάθε Παιχνίδι Τελικός !”

Περισσότερα

Ο κατάλληλος αριθμός

Η συνδυασμένη κρίση των τελευταίων χρόνων, επί δεκαετία οικονομική, επί τριετία υγειονομική και την τελευταία διετία ενεργειακή, επέτεινε τις συνέπειες […]

Δείτε ακόμα