Αγροτικά

Διαλύουν τα “μπλόκα” οι παραγωγοί που ετοιμάζονται για άλλες κινητοποιήσεις

Τίτλοι τέλους για τα «μπλόκα» του νομού μας απο την Παρασκευή 17.2.17 καθώς μετά την πρόσφατη άκαρπη συνάντηση των εκπροσώπων απο τα μπλόκα της Κ. Μακεδονίας με υψηλόβαθμα κυβερνητικά στελέχη μεταξύ των οποίων ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης και ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Βαγγέλης Αποστόλου και παρά τις αρχικές σκέψεις για την συνέχιση των αγροτικών κινητοπιήσεων αυτό που επικρατεί στις τάξεις των παραγωγών και του νομού μας η απόφαση να προχωρήσουν στην διάλυσή τους.

Ήδη έχει αρθεί ο αποκλεισμός της κυκλοφορίας στη περιοχή του μεθοριακού σταθμού των Ευζώνων και η κυκλοφορία διεξάγεται κανονικά.
ΑΓΡΟΤΕΣ ΜΠΛΟΚΟ-ΕΥΖΩΝΩΝ
Σταδιακά και συντεταγμένα αποχωρούν απο τον κόμβο της Ειδομένης ανά ομάδες τα τρακτέρ των παραγωγών με βάση την περιοχή απο την οποία έχουν προσέλθει στο μπλόκο.

Ανάλογη εικόνα παρατειρείται και στον κόμβο του Χέρσου απο τον οποίο έχει αποχωρήσει ένα σημαντικό μέρος των τρακτέρ εν όψει και της συνάντησης που έχει προγραμματισθεί στις 12.00 μεταξύ των παραγωγών και το μέλος του συντονιστικού οργάνου Δημήτρη Βαφειάδη που συμμέτεσχε ως εκπρόσωπος των παραγωγών του Κιλκίς στην συνάντηση της Αθήνας.
ΑΓΡΟΤΕΣ ΜΠΛΟΚΟ-ΕΥΖΩΝΩΝ
Κατά την διάρκεια της αφού πρώτα ενημερωθούν οι παραγωγοί γύρω απο την επίμαχη συνάντηση θα επικυρώσουν σύμφωνα με τις πληροφορίες μας και τυπικώς την απόφασή τους να αποχωρήσουν απο τον κόμβο του Χέρσου.
ΑΓΡΟΤΕΣ ΜΠΛΟΚΟ-ΕΥΖΩΝΩΝ
Τώρα σε ότι αφορά την μελλοντική τους στάση όπως δήλωσαν στο maxitis.gr το έτερο μέλος του συντονιστικού οργάνου που προέρχεται απο τον νομό μας και συμμετείχε στην σύσσκεψη των Αθηνών Θωμάς Καρυπίδης και το ένα ακόμη μέλος του κεντρικού συντονιστικό όργανο που ήταν ταυτοχρόνως και απο τα ηγετικά στελέχη του μπλόκου των Ευζώνων ο Γεώργιος Σιδηρόπουλος αυτή θα αποφασισθεί μετά απο λίγο διάστημα κατα την διάρκεια σύσκεψης του συντονιστικού σε χρόνο και τόπο που θα καθορισθεί αργότερα.

Περισσότερα

Δεκάδες τρακτέρ παραμένουν και καλούν σε παναγροτικό συλλαλητήριο την Δευτέρα στον μεθοριακό σταθμό Ευζώνων

Παραμένουν στον μεθοριακό σταθμό των Ευζώνων δεκάδες τράκτερ αγροτών και κτηνοτρόφων από την περιφερειακή ενότητα του Κιλκίς, συντηρώντας το γενικότερο […]

Δείτε ακόμα