Κοινωνία

Διάλεξη του Γ.Συμπιλίδη με θέμα τον καρκίνο του μαστού από την ΝΟΔΕ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή 21.11.14, στο δημοτικό κέντρο πολιτισμού και πληροφόρησης Πολυκάστρου οι εργασίες της ημερίδας για τις νεότερες εξελίξεις στην θεραπεία του καρκίνου του μαστού που διοργάνωσε ο τομέας κοινωνικής πολιτικής της ΝΟΔΕ Κιλκίς της ΝΔ.

Ο εισηγητής, διευθυντής της χειρουργικής μαστού της ογκολογικής κλινικής του Θεαγένειου νοσοκομείου Θεσσαλονίκης Γιώργος Συμπιλίδης ανέλυσε διεξοδικώς τόσο τόσο τα αίτια, όσοκαι την θεραπεία του καρκίνου του μαστού ενώ τονίστηκε ότι η πρόληψη κυρίως μέσω της αυτοεξέτασης είναι αυτή που σώζει ζωές καθώς η έγκαιρη επέμβαση προλαμβάνει και αυξάνει δραστικά το προσδόκιμο επιβίωσης της νοσούσης.

Στον ανοιχτό διάλογο που ακολούθησε ο κ. Συμπιλίδης είχε την ευκαιρία να απαντήσει σε πλήθος ερωτήσεων που απασχόλησαν κυρίως το γυναικείο κοινό .

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Σωματείο εργαζομένων νοσοκομείου Κιλκίς: «Εσωτερική διασπορά Covid-19 σε ασθενείς της Παθολογικής κλινικής με τρεις θανάτους»

Το διοικητικό συμβούλιο του σωματείου εργαζομένων του γενικού νοσοκομείου Κιλκίς καταγγέλλει εσωτερική διασπορά Covid-19 σε ασθενείς της Παθολογικής κλινικής με […]