Οικονομία

Από διακρίσεις …άλλο τίποτε η δυναμική «Φάρμα Κουκάκη»

Στον διαγωνισμό «Superior Taste Awards 2020» που διεξήχθη στις Βρυξέλλες τον περασμένο Μάιο από το διεθνές ινστιτούτο γεύσης & ποιότητας iTQi., συμμετέσχε με τέσσερα προϊόντα της η «Φάρμα Κουκάκη».

Και τα τέσσερα προϊόντα έλαβαν εξαιρετικές διακρίσεις!

Την ανώτατη διάκριση πέτυχαν το πλήρες στραγγιστό γιαούρτι & το «Fruitful» με ροδάκινο, βερύκοκο, σταφύλι της «Φάρμας Κουκάκη». Βραβεύτηκαν με τρία χρυσά αστέρια, επιτυγχάνοντας γενική βαθμολογία πάνω από 90% (εξαιρετική γεύση)!

Μεγάλη διάκριση και για το στραγγιστό γιαούρτι 2% & το «Fruitful» με φράουλα, κεράσι, ρόδι της «Φάρμας Κουκάκη», τα οποία έλαβαν από δύο χρυσά αστέρια (γενική βαθμολογία από 80% έως 90%: αξιοσημείωτη γεύση).

Το “iTQi βραβείο ανώτερηςγΓεύσης” είναι η μόνη σφραγίδα ποιότητας στην γεύση, η οποία δίνεται από διαμορφωτές γνώμης, οι οποίοι είναι βραβευμένοι με Michelin Σεφ & γευσιγνώστες.

Η κριτική του επιτροπή αποτελείται από περισσότερους από διακόσιους διάσημους σεφ και σομελιέ από 15 ευρωπαϊκούς συλλόγους αρχιμαγείρων. Κατά την διάρκεια των δοκιμών, κάθε προϊόν υπόκειται σε μια γευσιγνωσία «στα τυφλά», σύμφωνα με αυστηρούς κανόνες οργανοληπτικής ανάλυσης.

Στην σχετική ανακοίνωση αναφέρονται και τα εξής:

« … Παρά τις αντίξοες συνθήκες, λόγωνέου κορωνοϊού, στην «Φάρμα Κουκάκη» συνεχίσαμε με ασφάλεια να παράγουμε προϊόντα αρίστης ποιότητας και εξαιρετικής γεύσης, με ωρισμένα εκ των οποίων λάβαμε μέρος στον διαγωνισμό.

Γιά την προάσπιση της ασφάλειας και της υγείας των καταναλωτών, των εργαζομένων και των συνεργατών μας προβήκαμε αμέσως στην εφαρμογή σειράς ενεργειών γιά το προσωπικό, τις προμήθειες υλικών, την παραγωγή, και τη διανομή των προϊόντων μας.

Στην «Φάρμα Κουκάκη» η παραγωγή προϊόντων κορυφαίας ποιότητας από άριστη πρώτη ύλη είναι αδιαπραγμάτευτη. Βασική πτυχή της ποιότητας αποτελεί η γεύση. Στο πλαίσιο της νοοτροπίας συνεχούς αξιολόγησης και βελτίωσης των προϊόντων μας λάβαμε μέρος και φέτος στον διεθνή διαγωνισμό iTQi, αποσπώντας εξαιρετικές διακρίσεις και επιβεβαιώνοντας γιά ακόμη μία χρονιά, ότι παραμένουμε πιστοί στο όραμα μας: Να καθιερωθούμε στην συνείδηση των Ελλήνων καταναλωτών ως ο κορυφαίος παραγωγός αγνών γαλακτοκομικών προϊόντων».

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Στην αγορά η Ρένα Δούρου

Το μέλος του πολιτικού συμβουλίου του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ., πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου, στο […]