Κοινωνία

Διαδικτυακή η κοπή βασιλόπιτας της Π.Ε. Κιλκίς

Με τη διαδικτυακή παρουσία του περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα, πραγματοποιήθηκε, σήμερα Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2022, η εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας για τους υπαλλήλους της περιφερειακής ενότητας (ΠΕ) Κιλκίς, με την τήρηση όλων των προβλεπόμενων υγειονομικών πρωτοκόλλων για την αποτροπή της διασποράς του κορωνοϊού.

«Μέσα σε μία πάρα πολύ δύσκολη χρονιά (σ σ.το 2021) αποδείξατε ότι ξέρετε να ξεπερνάτε εμπόδια, να φέρνετε αποτέλεσμα στη δουλειά σας, τη δουλειά μας, να παράγετε έργο και αυτό να φαίνεται στην καθημερινότητα και τη ζωή χιλιάδων συμπολιτών μας σε όλο το Κιλκίς και σε όλη την Κεντρική Μακεδονία» υπογράμμισε, μεταξύ άλλων, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας.

«Καταφέραμε με σκληρή δουλειά και πάλι να προχωρήσουμε το έργο σε όλη την Περιφέρεια, στο Κιλκίς να γίνουν σημαντικά έργα υποδομής, τα οποία είναι και αναπτυξιακά και βοηθούν στη βελτίωση της ποιότητας ζωής» πρόσθεσε.

Ο αντιπεριφερειάρχης Ανδρέας Βεργίδης ευχαρίστησε τον περιφερειάρχη για την αδιάλειπτη στήριξή του, τις περιφερειακές συμβούλους Νατάσα Σωτηριάδου και Γενοβέφα (Έφη) Ναβροζίδου, τους προϊσταμένους και το σύνολο του ανθρώπινου δυναμικού της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς για το έργο που επιτελούν και ευχήθηκε μία παραγωγική χρονιά με υγεία .

Το “παρών” έδωσαν διαδικτυακά οι κυρίες Σωτηριάδου και Ναβροζίδου, οι οποίες απηύθυναν ευχές για μία χρονιά δημιουργική με υγεία. Η εκδήλωση έγινε με τη φυσική παρουσία του αντιπεριφερειάρχη Ανδρέα Βεργίδη, των προϊσταμένων των Διευθύνσεων και Υποδιευθύνσεων της Π.Ε. Κιλκίς και εκπροσώπων του συλλόγου υπαλλήλων της Π.Ε. Κιλκίς.

Το φλουρί “έπεσε” στην περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Γ.Φλωρίδης: Επανέρχεται το αυτεπάγγελτο στη δίωξη στελεχών σε τράπεζες, ΝΠΔΔ και Δημόσιο

Την επαναφορά του αυτεπάγγελτου στη δίωξη των τραπεζικών στελεχών, των στελεχών των Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου και του Δημοσίου εξήγγειλε ο υπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Φλωρίδης. Η διάταξη, […]