Κιλκισιώτικες κουβεντούλες

Πρώτα «τα πιό απλά»

Είχαμε γράψει πριν αρκετό καιρό γιά τις συνθήκες εξυπηρέτησης των πελατών της ΔΕΗ Κιλκίς, που δεν πληρούσαν τις κατάλληλες προϋποθέσεις, σε ό,τι αφορά στην διαφύλαξη των προσωπικών δεδομένων τους, λόγω του μικρού χώρου και των συνθηκών συνακοής, που υπήρχαν στις επαφές τους με τα στελέχη της υπηρεσίας.

Κάτι ανάλογο φαίνεται, ότι συμβαίνει και την ΔΕΥΑ Παιονίας, σύμφωνα με τα όσα καταμαρτυρεί και μάλιστα δημοσίως στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η κάτοικος της Αξιούπολης και δημότης του δήμου Παιονίας Τάνια Τσούκα, κάνοντας λόγο στην ανάρτησή της, και αναφερόμενη στην προσωπική της εμπειρία την Παρασκευή 8.2.19 γιά «τριτοκοσμικές συνθήκες», γιά «ανύπαρκτη προστασία προσωπικών δεδομένων», και άλλα τινά, προτρέποντας μάλιστα όσους ασχολούνται με την τοπική αυτοδιοίκηση «…λύσετε πρώτα τα μικρά και αυτονόητα, που θα κάνουν καλύτερη και πιό απλή την ζωή των πολιτών σας και αφήστε γιά αργότερα τα μεγαλόπνοα σχέδιά σας».

Εμείς δεν έχουμε παρά να συνηγορήσουμε ως προς το ένα σκέλος, καθώς εκτιμούμε, ότι και τα μεγαλόπνοα θα πρέπει να μπαίνουν γιά αντιμετώπιση παράλληλα.

Ασε που έτσι κι άλλιώς αυτά απαιτούν στην αντιμετώπισή τους άλλους χρόνους, ενώ γιά τα υπόλοιπα μπορούν να γίνουν πράγματα αμέσως.

Περισσότερα

Έγκριση χωρίς… αποσπάσεις

Να ενταχθεί το τμήμα ελέγχου διαβατηρίων (ΤΕΔ) του μεθοριακού σταθμού Ευζώνων στις υπηρεσίες τουριστικού ενδιαφέροντος της Ελληνικής Αστυνομίας. Βάσιμο και […]

«Οι μόνοι χωρίς κολυμβητήριο»

H ομιλία του σε πρόσφατη εκδήλωση του κόμματός του «Νίκη» αφορούσε στα γενικά θέματα. Όμως, ο Δημήτρης Νατσιός δεν λησμονεί… […]

Φωτοσχόλιο

Από την επισκεψη της Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου στην Αγία Παρασκευή

Δείτε ακόμα