Αθλητισμός

Στις 6 το απόγευμα το δεύτερο «βήμα» πρόκρισης του ΓΑΣ Κιλκίς επί του Δούκα

Τον Δούκα υποδέχεται ο ΓΑΣ Κιλκίς στις 6 το απόγευμα για το ευρωπαικό κύπελλο Τσάλεντζ Καπ και καλεί τους φίλους της ομάδας να δώσουν δυναμικό παρών στο γήπεδο.

Ο ΓΑΣ Κιλκίς αποτελεί το φαβορί για την πρόκριση, μετά τη νίκη με 20-16 στην Αθήνα την περασμένο Σάββατο και θέλει να το γιορτάσει με τους οπαδούς του.

Ως γνωστόν ο ΓΑΣΚ κλήθηκε απο την ευρωπαική χειροσφαιρική ομοσπονδία να αντικαταστήσει ομάδα που απέσυρε την συμμετοχή της καθως παρά το γεγονός ότι απουσίασε επο τριετία απο πανευρωπαικές διοργανώσεις η αξιολόγησή του απο την παρουσία του επι δεκατέσσερες περιόδους εκ των οποίων οι δεκατρείς συνεχείς είναι τέτοια , που του έδινε αυτό το δικαίωμα, όπως και την δυνατότητα πρόκρισης χωρίς αγώνα στον δεύτερο γύρο κάτι που καταδικαίωσε το μέγεθος του συλλόγου του Κιλκίς για το ελληνικό χειρόσφαιρο.

Ωστόσο το πρώτο «βήμα» χρειάζεται το δεύτερο και καθοριστικότερο που σημαίνει ότι στον σημερινό αγώνα στο νέο κλειστό γυμναστήριο Κιλκίς, ο ΓΑΣΚ ξεκινά…απο την αρχή ως να μην υπάρξει ο πρώτος αγώνας, διότι μόνον έτσι μπορεί να διεκδικήσει απο θέσεως ισχύος και να διασφαλίσει την σημαντική για νομικούς λόγους και κυρίως λόγους για την πρόκριση στους 16. Είναι δε αυτονόητο ότι σε αυτή την προσπάθεια πρέπει να υπολογίσει και σε έναν…όγδοο παίκτη που δεν είναι άλλος απο τον φίλαθλο κόσμο του.

Ο αγώνας θα αρχίσει στις 6 το απόγευμα και εντάσσεται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων τιμής της μνήμης των πολιούχων Κιλκίς Α. Πεντεκαίδεκα Μαρτύρων.

ΓΑΣΚ-ΦΟΙΒΟΣ 6Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας έχει ως εξής:

Μετά από έξι χρόνια ο ΓΑΣ Κιλκίς επέστρεψε στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Σήμερα στις 6 το απόγευμα υποδέχεται τον Δούκα για τον δεύτερο αγώνα του πρώτου γύρου του Τσάλεντζ Καπ, και σας θέλει όλους δίπλα του για να «σφραγίσει» το εισιτήριο για την φάση των «16» μετά και το υπέρ του 20-16 στην Αθήνα.

Η παρουσία σας θα δώσει ώθηση στους παίκτες του ΓΑΣΚ για να φτάσουν με δυο νίκες στην μεγάλη πρόκριση και να ακουστεί ξανά το όνομα της πόλης μας σε ολόκληρη την Ευρώπη!

Να είστε όλοι εκεί!

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

«Παραιτήσου»

Την τιμητική τους είχαν την εβδομάδα που μας πέρασε στον πολιτικό «στίβο» του νομού μας η απαίτηση παραιτήσεων. Εν αρχή […]