Πολιτική

Απόψε η δεύτερη ψηφοφορία γιά τον Συμπαραστάτη του Δημότη Κιλκίς

Δεν εξελέγη Συμπαραστάτης του Δημότη κατά την χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Κιλκίς.
Όπως αναμενόταν, η προερχόμενη από τον παραταξιακό χώρο της πλειοψηφίας και πρώην πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Καλλισθένη Πάκα δεν συγκέντρωσε τον απαιτούμενο γιά την εκλογή αριθμό των 27 ψήφων, καθώς δεν υπερψηφίσθηκε από κανένα μέλος της μειοψηφίας, ενώ έξι μέλη της πλειοψηφίας υπερψήφισαν τον Νικόλαο Αβραμίδη.

Τις ίδιες ψήφους συγκέντρωσε η Θεοδώρα Παπαδοπούλου, ενώ από μία ψήφο έλαβαν οι Χρήστος Ανδρεανίδης και Κωνσταντίνος Μαραντίδης.

Στην συνεδρίαση δεν παρέστη, ενώ δεν έλαβε καμμία ψήφο, η υποψήφια Ειρήνη Πετρίδου.
Βρέθηκαν, ακόμη, τρία ασταύρωτα ψηφοδέλτια, δύο λευκά και ένα άκυρο.

Γιά απόψε έχει συγκληθεί έκτακτη κατεπείγουσα συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου γιά την διεξαγωγή της δεύτερης ψηφοφορίας γιά την δι’ εκλογής επιλογή του Συμπαραστάτη του Δημότη.

Όπως διευκρινίζεται στην σχετική πρόσκληση, η συνεδρίαση κρίνεται κατεπείγουσα, καθώς εξαντλείται η προθεσμία γιά την ολοκλήρωση της διαδικασίας δι’ εκλογής επιλογής του Συμπαραστάτη του Δημότη, η οποία προθεσμία συγκεκριμένα λήγει αύριο Σάββατο 28.2.15.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Φωτοσχόλιο

Το δημοτικό πάρκο – «Κήπος» ξαναπαίρνει τα σκήπτρα της ομορφιάς στον δημόσιο χώρο της πόλης του Κιλκίς, με νέο αρδευτικό […]

Βελτιωτικές αλλαγές

Μετά τις βελτιωτικές αλλαγές στο δημοτικό πάρκο – «Κήπος» του Κιλκίς για την καλύτερη αισθητική και λειτουργική εικόνα του χώρου […]