Αθλητισμός

Στην προεθνική κορασίδων η Δέσποινα Καντίδου του Αίαντα Κιλκίς

Στη συγκεντρωτική προπόνηση της προεθνικής κορασίδων και πιο συγκεκριμένα στο γκρουπ του Βορρά κλήθηκε η αθλήτρια Δέσποινα Καντίδου.

Χαρακτηριστικό είναι ότι μόλις τρείς αθλήτριες επιλέχθηκαν από την ένωση Μακεδονίας ενώ αποτελεί τιμή για τον σύλλογο του Αίαντα που βρίσκεται σε μία λίστα ανάμεσα σε ιστορικές ομάδες όπως ο ΠΑΟΚ, ο Ηρακλής και ο Άρης.

Οι αθλήτριες που κλήθηκαν:

Μπαλογιάννη Κων/να (ΠΑΟΚ)

Κυπαρίσση Σταματία (ΠΑΟΚ)

Φωτοπούλου Μαρία ( Ακαδημία Πετ Καστοριάς)

Παπαδοπούλου Περσεφόνη (Π.Ο.Γ Ηρακλής)

Κοντογιάννογλου Γεωργία (Π.Ο.Γ Ηρακλής)

Γαροφαλάκη Ευαγγελία (Α.Σ Καμπανιακός)

Αρμουτσή Τατιάνα (Α.Σ Ελπίς Αμπελοκήπων)

Τερζόγλου Κυριακή (Π.Ο.Γ Ηρακλής)

Κεραμιτσοπούλου Αναστασία (Α.Σ. Γαία Δράμας)

Καντίδου Δέσποινα (Α.Σ. ΑΙΑΣ Κιλκίς)

Πετρινόλη Όλγα (Α.Σ Άρης)

Πλακιά Νικολίνα (Ε.Α. Λαρίσης)

Πετρουγάκη Μηλιάννα (Ε.Α. Λαρίσης)

Ζούλφου Ελίνα (Α.Π.Σ. Αίας Ευόσμου)

Μότσιανου Σωτηρία (Ηρακλής Πετοσφαίριση 2015)

Παπαγρηγορίου Θεοδώρα (Σ.Α. Πειραματικού)

Τσώνη Βασιλική (Σ.Α. Πειραματικού)

Κεσεσίδου Αλεξάνδρα (Γ.Α.Σ. Αρχέλαος)

Ρουσάκη Μόνικα (Α.Σ. Ιωνικός Ιωνίας)

Βουλγαρόγλου Δέσποινα (Α.Σ. Μαχητές Πεύκων)

Η Δέσποινα Καντίδου την περασμένη σεζόν κατέκτησε με την γυναικεία ομάδα το Ππωτάθλημα και το κύπελλο Μακεδονίας και έφτασε στο Final Four κορασίδων καθώς και στο Final Four παγκορασίδων.

Φέτος αγωνίζεται στην ομάδα των κορασίδων που συμμετέχει πλέον στην τελική φάση του πρωταθλήματος κορασίδων για τις θέσεις 1-3 του πρωταθλήματος κορασίδων αλλά και στην ομάδα γυναικών που βρίσκεται στην 2η θέση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος γυναικών Β’ Εθνικής.

Η Δέσποινα εντάχθηκε στην οικογένεια του βόλεϊ από την πρώτη δημοτικού και είναι μέλος αυτής της οικογένειας επί δέκα συναπτά έτη, αποτελεί φωτεινό παράδειγμα του τι μπορεί να επιτευχθεί με σωστή καθοδήγηση και σκληρή δουλειά.

Το διοικητικό του συλλόγου αλλά και η προπονητική ομάδα συγχαίρουν την αθλήτρια για τις αθλητικές επιτυχίες της και της εύχονται ολόψυχα να αποτελέσουν βάση για ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες εντός και εκτός παρκέ.

Περισσότερα

Πνεύμα διεκδίκησης

Τα τελευταία χρόνια ακολουθούν ανοδική πορεία οι δείκτες απήχησης, συμμετοχής, διοργανωτικής επάρκειας και αγωνιστικής επιτυχίας όλοι οι αγώνες ορεινού δρόμου […]

Δείτε ακόμα

Θα συνεχισθεί και αλλού

Ο μεγάλος νικητής των πρόσφατων εκλογών στην Ολλανδία ήταν το υπερσυντηρητικό κόμμα του Γκέερτ Βίλντερς με την ομοϊδεάτισσα του Μαρίν […]

ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΡΩΜΝΙΤΣΑ ΣΤΟ ΚΙΛΚΙΣ

Επ’ ευκαιρία της σημερινής τοπικής εορτής της πόλης μας, αφιερωμένης στη μνήμη των πολιούχων της Πεντεκαίδεκα Μαρτύρων που μαρτύρησαν στη […]