Πολιτική

Αναφέρεται σε θέμα χωρίς να επικαλείται την «πηγή» η Ειρήνη Αγαθοπούλου

Κατά την πρώην βουλευτή Κιλκίς Ειρήνη-Ελένη Αγαθοπούλου, σύμφωνα τουλάχιστον με «αναρτημένη» σε τοπικές ιστοσελίδες δήλωσή της στον προσωπικό λογαριασμό της στο «Facebook» «πολύς λόγος γίνεται τελευταία» γιά το θέμα του ΙΚΑ Αξιούπολης.
Χωρίς να διευκρινίζει πού γίνεται αυτός ο λόγος «τελευταία»!

Η κ. Αγαθοπούλου προέβει στο ακόλουθο σχόλιο:
«Πολύς λόγος γίνεται τελευταία για την απόφαση της διοίκησης του ΙΚΑ να προχωρήσει σε κλείσιμο και συγχωνεύσεις παραρτημάτων, μεταξύ άλλων και αυτό της Αξιουπολης Παιονιας, στο νομό Κιλκίς .Μετά από επικοινωνία με τον Υπουργό, μαθαίνουμε ότι η απόφαση αυτή δεν πρόκειται να εκτελεστεί, με εντολή του Υπουργείου, γιατί αυτή ήταν η δέσμευση του ΣΥΡΙΖΑ και προεκλογικά. Εάν κάποιοι (στην προκειμένη περίπτωση η διοίκηση του ΙΚΑ) νομίζουν ότι μπορούν να αυθαιρετούν παίζοντας πολιτικά παιχνίδια, είναι βαθιά νυχτωμένοι.»

«Τελευταία» η μόνη αναφορά στο θέμα, εντός και εκτός ορίων νομού, προέρχεται από το δημοσιογραφικό συγκρότημα του «Μαχητή» στην σελίδα μας και στις εημερίδες μας «Μαχητή του Κιλκίς» και «Ημερησία».

Προφανώς αυτή η δημοσιογραφική «πηγή» είναι τόσο …«χαντακωμένη», που …δεν φαίνεται «διά γυμνού οφθαλμού», ώστε να μνημονευθεί!

«Σκίζει» από δεοντολογία η …κοπτόμενη γιά την δεοντολογία Κιλκισιώτισσα πολιτικός!

Περισσότερα
Δείτε ακόμα