Γενικά

Δεν έκλεισε το ξενοδοχειακό συγκρότημα της Ποντοκερασιάς “Κρούσσια”

Έκλεισε τον περασμένο Μάρτιο εξ αιτίας των τότε μέτρων κατά της διασποράς του νέου κορωνοϊού.

Όμως, ούτε ανέστειλε την λειτουργία του ούτε ετέθη ποτέ τέτοιο θέμα από την πλευρά της ιδιοκτήτριας.

Ο λόγος γιά το θαυμάσιο συγκρότημα ξενώνων της Ποντοκερασιάς, το οποίο είχε ιδρύσει ο αείμνηστος Ανδρέας Βασιλάκης, ενώ σήμερα διευθύνει η χήρα του Αναστασία, και γιά το οποίο εσχάτως είχαν κυκλοφορήσει φήμες περί οριστικής αναστολής της λειτουργίας του.

Τις φήμες αυτές διέψευσε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο η ίδια η κ.Βασιλάκη, με δηλώσεις της στο δημοσιογραφικό συγκρότημα του «Μαχητή»:

«Το συγκρότημα είχε κλείσει αναγκαστικά, λόγω κορωνοϊού, και απλώς δεν προχωρήσαμε στην επαναλειτουργία του το Καλοκαίρι, εκτιμώντας τα μη ευνοϊκά δεδομένα της συγκυρίας.

Στις προθέσεις μου είναι να το ανοίξω κάποια στιγμή, και απορώ πώς κυκλοφόρησαν οι φήμες γιά οριστικό κλείσιμο.

Θα ήταν αδιανόητο κάτι τέτοιο, από την στιγμή που όλο αυτό το διάστημα προχώρησα σε συντήρηση εγκαταστάσεων και περιβάλλοντος χώρου, που συνεπάγεται σημαντική επιβάρυνση.

Τουλάχιστον όσοι διαδίδουν τέτοιες φήμες, ας σκεφθούν πρώτα τον κόπο κάθε ανθρώπου, που προσπαθεί να διατηρήσει κάτι καλό γιά τον τόπο, συχνά με δυσβάστακτο κόστος.

Το συγκρότημα της Ποντοκερασιάς είναι εδώ και κάποια στιγμή θα ανοίξει και πάλι τις φιλόξενες εγκαταστάσεις του για τον κόσμο»

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ, ΟΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΗΡΩΕΣ

Στα πλαίσια των Πολιτιστικών Εκδηλώσεων των “Πολυκαστρινών 2024” και με αφορμή την συμπλήρωση 50 χρόνων από την μαύρη επέτειο της […]