Αθλητισμός

Δεν αποσύρεται από το πρωτάθλημα της α1 ΕΠΣΚ ο Μανδραϊκός

Οι ταυτόχρονοι πολλοί τραυματισμοί, η αδυναμία ωρισμένων παικτών να δίνουν αδιάλειπτο το «παρών» λόγω επαγγελματικών, στρατιωτικών, φοιτητικών και λοιπών υποχρεώσεων και κάποιες τιμωρίες έχουν δημιουργήσει σοβαρό πρόβλημα στελέχωσης στον Μανδραϊκό.
Ως επακόλουθο η ομάδα των Μανδρών παρατάχθηκε γιά τον εκτός έδρας αγώνα της με την αντίστοιχη του Εθνικού ΣΣ Μουριών με δέκα παίκτες ενώ εν συνεχεία δεν προσήλθε γιά τον εντός έδρας αγώνα με τον Μ.Αλέξανδρο Ν.Γυναικοκάστρου, με συνέπεια την αφαίρεση δύο βαθμών από την συγκομιδή της.
Ωστόσο, ύστερα από διαδοχικές συνελεύσεις κατά τις τελευταίες ημέρες, και αφού εξετάσθηκαν όλες οι πτυχές και παράμετροι του προβλήματος, η διοίκηση του συλλόγου έκρινε ότι δεν συντρέχει προς το παρόν τουλάχιστον λόγος, απόσυρσης της ομάδας από το πρωτάθλημα α1 κατηγορίας ΕΠΣΚ.
Ετσι, ο Μανδραϊκός, εκτός …συγκλονιστικού απροόπτου, θα δώσει αύριο το «παρών» στο γήπεδο Σταυροχωρίου γιά τον εκτός έδρας αγώνα του με τον ΠΑΟΚ Κρηστώνης.

Περισσότερα

Ο κατάλληλος αριθμός

Η συνδυασμένη κρίση των τελευταίων χρόνων, επί δεκαετία οικονομική, επί τριετία υγειονομική και την τελευταία διετία ενεργειακή, επέτεινε τις συνέπειες […]

Δείτε ακόμα