Πολιτισμός

Τα δεκαπεντάχρονά της γιορτάζει η χορωδία του ΚΑΠΗ δήμου Κιλκίς

Συναυλία με τον γενικό τίτλο «Στου χρόνου τα γυρίσματα» δίνει η χορωδία του ΚΑΠΗ δήμου Κλικίς την προσεχή Κυριακή στο υπαίθριο θέατρο «Κήπου»-πάρκου, με ώρα έναρξης 7 το βράδυ.

Η χορωδία του ΚΑΠΗ θα παρουσιάσει αγαπημένα τραγούδια, γιορτάζοντας έναν δημιουργικό κύκλο δεκαπέντε ετών από την ίδρυσή της. «Είναι μια καλή ευκαιρία να παρακολουθήσουν τη συναυλία οι δημότες του Κιλκίς που θέλουν να περάσουν ένα ευχάριστο απόγευμα», τονίζεται στην σχετική ανακοίνωση.

Την εκδήλωση διοργανώνει ο δήμος Κιλκίς σε συνεργασία με την δημοτική κοινότητα Κιλκίς και την κοινωφελή δημοτική επιχείρηση Κιλκίς (Κ.Δ.Ε.Κ.)
Τα τραγούδια που θα παρουσιαστούν κατά σειρά είναι «Οι γλάροι», «Ξενάκι«, «Δελφινοκόριτσο», «Που ‘ναι τα χρόνια», «Ένας κόμπος η χαρά μου», «Ήλιε μου σε παρακαλώ» και «Στην αλάνα» (Σολίστ Δ. Σαλτσίδης), «Τζιβαέρι» και «Παναϊα Σουμελά» (Σολίστ Ειρήνη Χατζημιχάλογλου – Σαλτσίδου), «Ρόζα» και «Στη σκέψη της τρελής» (Σολίστ Φώτης Ζάϊκος), «Ένα όμορφο αμάξι με δυο άλογα» (Σολίστ Νίκος Σερασκέρης), «Ναύτης βγήκε στη στεριά», «Πριγκιπέσσα», «Τζαμάικα, «Ξημερώνει και βραδιάζει».

Περισσότερα
Δείτε ακόμα