Αθλητισμός

Δέκα χρόνια «Μότο Σώου» στην «καρδιά» του Κιλκίς

Δέκα χρόνια ζωής συμπληρώνει φέτος η μοτοσυκλετιστική ομάδα επιδείξεων 5Χ5 που «ανεβάζει» κάθε χρόνο στο Κιλκίς το «Μότο Σώου» με την σχετική εκδήλωση να διοργανώνεται από τον μοτοσυκλετιστικό όμιλο Κιλκίς (ΜΟΚ).

Η επέτειος αυτή θα εορτασθεί με ένα …ξεκίνημα «Μότο Σώου», την προσεχή Κυριακή 6.9.15 στην πλατεία Ειρήνης του Κιλκίς, με ώρα έναρξης 6.30 το απόγευμα.

Στο σχετικό ενημερωτικό δελτίο του ΜΟΚ αναφέρονται τα εξής:

« Ένα μεγάλο πάρτυ μοτοσυκλέτας ετοιμάζεται και πάλι στο κέντρο της πόλης του Κιλκίς.
Στην επιτυχημένη πορεία των δέκα χρόνων στον χώρο του θεάματος της ομάδας των S.X.S, ο μοτοσυκλετιστικός όμιλος Κιλκίς (ΜΟΚ) σε συνεργασία με τον δήμο Κιλκίς, που και φέτος στηρίζει την προσπάθειά μας, οργανώνει το γενέθλιο πάρτυ, εδώ στο κέντρο της πόλης μας, απ΄όπου ξεκίνησαν και την πρώτη τους εμφάνιση δέκα χρόνια πρίν.
Χορός και επιδείξεις ….με μοτοσυκλέτες, σκούτερ, atv , bmx , αυτοκίνητο,
φόρμουλα 3….
Ανδρεναλίνη, παιχνίδια και ένα ανεπανάληπτο σώου με ένα με δύο και με τέσσερις τροχούς! Eίναι κάποια από αυτά που θα δείτε και θα απολαύσετε ….παίζοντας μαζί μας!
Στο τέλος της εκδήλωσης θα κληρωθεί ένα ποδήλατο από τον Μ.Ο.Κιλκίς για τα 15 χρόνια δράσης του!
Θα ναι τιμή και χαρά, να είστε κοντά μας σ’ αυτήν την γιορτή!
Η είσοδος είναι ελεύθερη».

Περισσότερα

Πνεύμα διεκδίκησης

Τα τελευταία χρόνια ακολουθούν ανοδική πορεία οι δείκτες απήχησης, συμμετοχής, διοργανωτικής επάρκειας και αγωνιστικής επιτυχίας όλοι οι αγώνες ορεινού δρόμου […]

Δείτε ακόμα

Γ.Φλωρίδης: Επανέρχεται το αυτεπάγγελτο στη δίωξη στελεχών σε τράπεζες, ΝΠΔΔ και Δημόσιο

Την επαναφορά του αυτεπάγγελτου στη δίωξη των τραπεζικών στελεχών, των στελεχών των Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου και του Δημοσίου εξήγγειλε ο υπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Φλωρίδης. Η διάταξη, […]