Αθλητισμός

Δευτεραθλητής Ελλάδος παμπαίδων ο 9χρονος τζουντόκα Α.Κατσαρώνας

Σημαντική επιτυχία σημείωσε ο 9χρονος τζουντόκα του Αίαντος Κιλκίς Αλέξανδρος Κατσαρώνας.
Στους πρώτους πανελλήνιους διασυλλογικούς αγώνες τζούντο, που διεξήχθησαν στο κλειστό γυμναστήρι Καλπακίου Ιωαννίνων το Σάββατο 5.12.15 σε συνεργασία με την περιφέρεια Ηπείρου, τον δήμο Πωγωνίου, την ελληνική ομοσπονδία τζούντο καιτον ΑΣ Πανηπειρωτικό με συμμετοχή 350 αθλητών και αθλητριών από όλη την χώρα, ο Κιλκισιώτης αθλητής κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στα -27 κ. Παμπαίδων α’ με τρει νίκες και μία ήττα.

Σε ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρονται τα εξής:
«Εκ μέρους του διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου και του προπονητή Αθανασίου Καρύτσα εκφράζονται τα θερμά συγχαρητήρια γιά την επιτυχία και θερμές ευχές γιά μελλοντικές διακρίσεις.
Ευχαριστούμε τον δευτεραθλητή Ευρώπης 2015 στο παραδοσιακό τζούντο Αυγερινό Μαϊστρέλληγιά την μεταφορά της αποστλής από το Κιλκίς καθώς επίσης τον βοηθό προπονητή Χρήστο Κατσαρώνα γιά την πολύτιμη προσφορά τους στους αγώνες».

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Οι αγάπες… «πληγώνουν»

Πληροφορηθήκαμε από τον πρόεδρο του εργατικοϋπαλληλικού κέντρου Κιλκίς (ΕΚΚ) Τάσο Καπνίδη, ότι η άτυχη εργαζομένη στον δήμου Κιλκίς, η οποία […]

Συγχαρητήριο του «Μαχητή»

Το δημοσιογραφικό συγκρότημα του «Μαχητή» συγχαίρει θερμά την Χριστίνα Ζώτου από τον Καμπάνη: -Για τις άριστες κύριες και μεταπτυχιακές σπουδές […]